hlasim uspesny navrat z predlzeneho vyslapu na Koprovsky stit v Tatrach

nakoniec z toho bolo 3000kmm prejazdil som vychod Slovenska, Severne rumonsko a presiel si Transfagarasan a Transaplinu. Diversion je proste k neutahaniu a mal som na ksichte usmev ked som si na dolnej casti Alpiny daval nejakych borcov na GSach z brnenskymi znackami (njn rovno a zatiahnut za plyn slo ale po par zakrutach som ich predbehol a nechal za sebou. Potom mi mavali ked som sa ladoval v style Koudyho

svacou pekne s panoramami. Normalne som pochopil co znamena vyraz sport touring a vdaka svojej blbosti (pac som na Alpinu vosiel v jej polovici som si jej severnu cast dal vlastne dva krat
naklady spocitane zatial nemam, ale campy aj v SR aj v RO vychadzali zhodne na 130-140kc/noc. Mal som asi tri porcie express menu, zvysok poskytol najma LIDL (aj SK aj RO) najma tuniakove salaty sa neprejedia nikdy

Inak len benal a asi dva vstupy. Piva som tiez moc nevypil, kafe tradicne dost ale ceny fajne
peknych 3000km, odpadla mi guma na centrale (nasiel som a opravim) a rozsypal sa mi zamok (jeden z dvoch) na bocnom kufre, stalo sa mi to na vrchole Alpiny ale 1200km som domov dosiel s kufrom zaistenym pavukom. Chcem to ale nejak opravit, asi napisem Bartusovi osobne ake pouziva take tie klipsy na hlinikove kufre a ako tonamontovat na toho veterana (tie origo kufre su snad starsie ako moja XJ)
cesty v rumunsku sa dramaticky zlepsili. Fakt som chcel Rumunsko po skusenostiach autom odpisat ale ouha - jasne hlavne tahy su plne kamionov, ale aj bocne cesty su prekvapivo bud nove alebo 2-3 roky stare. A ke sa opravuje, tak poriadne (a vznikaju epicke napr 15km kolony ako u Sibiu), co sa da na moto lahko obist. Vodici su vyrazne ustretovejsi ako som mal v pamati a jedine dve konfliktne situacie som mal v Madarsku pri tranzite nazpat
podarilo sa mi zlepsit aj denny rekord v najazde, momentalne som hranicu posunul na 820km