Dovolená Alpy/Dolomity
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Re: Dovolená Alpy/Dolomity
Ahoj,
asi jste četli, že jsem zrušil moji účast na jiných akcí, tady je to tak velice nehnuté, zatím to neodpískávám. Ale ...
Nyní nevím zda budu moci vůbec jet, tak ani nechci špekulovat, zda vyrazím ve stejný den, či později, či naopak se utrhnu dříve k návratu.
Berte mě jen jako možného účastníka, nechci vám to pak zkazit.
Jinak Stelviu zdar
Jura
asi jste četli, že jsem zrušil moji účast na jiných akcí, tady je to tak velice nehnuté, zatím to neodpískávám. Ale ...
Nyní nevím zda budu moci vůbec jet, tak ani nechci špekulovat, zda vyrazím ve stejný den, či později, či naopak se utrhnu dříve k návratu.
Berte mě jen jako možného účastníka, nechci vám to pak zkazit.
Jinak Stelviu zdar
Jura
- OTIS
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Říkals, že budeš kupovat Africu…? Je mně to jasné, nezbylo ti už na benzín
-
Tak nějak, není na banány
Nee, Africa to nakonec nebude, nějak jsem s ní neskamarádil ani po víkendovém testu.
Nejspíše zůstanu při koupi nového stroje u Yamahy, což zvlášť tady se cení
Psal jsem, že neházím flintu do žita, strašně rád bych vyrazil. A když pojedu, tak budu dělat pro pár tras i navigátora a určovat tempo
@Otis: A když to vyjde, tak ten první kemp pro přesun je OK. Jen ted na první dobrou nevidím jak se dostat do cílového kempu bez použití GrossGlockneru, počítáš to vzít přes něj?
Jura
- OTIS
Ani ne, počítal sem s trasou Mittersill - Matrei in Osttirol... Ale pokud bys jel a chtěl přes GG, tak se přizpůsobím.
-
Tam to vede přes Felbertauerntunne, ten je tuším zpoplatněný 10Eury a jede se stále a stále ku__vsky rovně, to jen pro info, zda GG není lepší i kdybych nejel.
Tady je to i zapsané: http://www.xrakousko.cz/placene-tunely-v-rakousku/
Jura
- OTIS
OK. Tak sem to zase nestudoval, zatím jen povrchní pohled na mapu...
- Volk
- Kraj: Praha
- Obec: Líbeznice
- Motorka: FJR 1300AS
- Rok výroby: 2009
Zatím se nevyjadřuji, ale sleduji to tady, jedu a těším se. Teď odjíždím na 14 dní k Ladožskému jezeru, tak se odmlčím, ale určitě jedu... Připojím se a i přespím v mezikempu, pokud se nebude vyjíždět nějak dřív, mám na to jen daný týden.
Ну погоди!
- OTIS
Není problém. Z ČR se vyjede podle tvých možnosti 3.8. a pak máme v zásobě trasy na 5 dní... Já to i zpět plánuju s mezipřistáním, ale ještě nevím, zda k domovu vyrazím v pátek či sobotu. FJR je ideální dálniční koráb, tak ty to v pohodě můžeš zvládnout za jeden den...
- Volk
- Kraj: Praha
- Obec: Líbeznice
- Motorka: FJR 1300AS
- Rok výroby: 2009
Pojedu s tebou, tvým tempem, není kam spěchat, dovolená je i cesta tam a zpět . Přítelkyně přemýšlí , že by přijela za námi autem na pár dní a tak by mohla pomoci s nějakou bagáží...
Ну погоди!
- OTIS
Přijede do kempu a pak s tebou bude jezdit na motorce?
Takže se potkáme v tom prvním kempu. Kdyby tam ubytovaní z nějakého důvodu nebylo možné, tak záložní bude tento http://landhaus-christa.members.cablelink.at/ , ať se nemusíme po cestě složitě vyvolávat. To znamená, že první, který dorazí do kempu, pošle ostatním zprávu co a jak...
Takže se potkáme v tom prvním kempu. Kdyby tam ubytovaní z nějakého důvodu nebylo možné, tak záložní bude tento http://landhaus-christa.members.cablelink.at/ , ať se nemusíme po cestě složitě vyvolávat. To znamená, že první, který dorazí do kempu, pošle ostatním zprávu co a jak...