Napsal bych ti jen ať si mě hodíš do ignoru, ale to sem prileze Mexican a tichým hlasom povie eMko ty si ale debil, už nemusíš Já VimKoudy01 píše: pát 09. dub 2021 9:38:29 Stejda Stehlík, by se s tebou nemazal. Já se Tě snažím chránit. Když si byl v ústavu, psal si sice jen občas, ale v pohodě. Teď to zas vypadá, že prvně liješ a až pak píšeš. To psaní problém není. Internety snesou vše (co snesou doma, to víš ty sám). Ale ta životospráva...Bacha na to. Třetí je hotovka
![]()
![]()
![]()
Díky Vážím si tě i když to tak někdy nevypadá, Uznávám tě jako odborníka a fachmana tvé příspěvky jsou vždy k věci narozdíl od těch mých a není to jen o lití už rok jsem čistý, já se tak projevuji i za střízliva, inu havíř aliias Antonín SovaKoudy01 píše: pát 09. dub 2021 9:45:44 V ignoru Tě mám. I tady. Ale nefunguje to tak dobře jak na motorkářích. Ale to je fuk. Prostě jsem si chtěl přečíst, co píšeš a trošku si zamoralizovat (i to internet snese). Co si z toho odneseš, je Tvoje věc. Já to jen zkusil - za včas. Víc pro Tebe udělat nemůžu a ani nechci.