A nesváděj to na brzdovku. Když máš hlad, nejsi to ty.
Ano, děkuji za předáníeMnatřetí píše: pon 24. zář 2018 14:13:50Jurapee píše: ned 23. zář 2018 21:31:39 Ahoj,
musím pochválit, sraz se povedl a i vyjíždka byla zase jak má být, trasa i rychlost supr. Návštěva přehrady byla bomba.
A to že jsme se na projíždce trhli, že bylo něco zavřené, bylo určitě jen na obveselení. Tak se z toho poučím a musím taky vyhledat něco zavřeného a na jaře to společně navštívíme. Co, to si nechám jako překvápko.
Domů za Chrudimí jsme na 100km měli jako doprovod vodní spršku, posledních 100km ale za sucha, za slunčka a krásně se oteplilo, takže jsem krásně oschnul a pookřál.
Najeto krásných 1041 km.
Dane za sraz ti uděluji pochvalu![]()
![]()
![]()
Jura, dík. Vzhůru na další, dvacátýosmý, s podtitulem: Potkali se u Berouna. Nediv se, pořadatelství je třeba předat dále. Jako na Olympiádě
![]()
eMnatřetí píše: úte 02. říj 2018 19:30:18 Ahoi Kamile. Jsem rád, že se líbilo. Pěkná fota. Akorát si na Rajčeti oprav název vodního díla. Ne Dlouhé Stráně, nýbrž Slezská Harta.
KaBl58 píše: stř 03. říj 2018 15:00:25eMnatřetí píše: úte 02. říj 2018 19:30:18 Ahoi Kamile. Jsem rád, že se líbilo. Pěkná fota. Akorát si na Rajčeti oprav název vodního díla. Ne Dlouhé Stráně, nýbrž Slezská Harta.
Ha, a já si dlouho říkal, že se mi něco nezdá. Aby ne když jsem čuměl na foto s vitrinou kde byl název. Opraveno.
Si robis kozy... to sa na tej pumpe nemasiel nikto kto by Ti poskytol trocha stavy zo svojho do tvojho tatosa???? Jooo holt videj ZURIVYHO MOTORKARE tak ve spechu utikaji... asi. Ja osobne som raz potreboval stavu na nakopnutie JAWY podotykam JAWY... startoval som to cez kable z najnovsieho PASATA... prosto pohlad pre bohov... najnovsie lestene delo za melounek a vedla moja JAWICKA Carnulka a ja vysmiaty jak leco. Je ale pravda ze to bolo pred motorkarskou krcmou...Michal píše: ned 23. zář 2018 18:03:51 Miša na základně v 17.00, víkend paráda, rád jsem Vás viděl, omlouvám se, že jsem toho moc neřek, bo mně svinsky bolely ty záda. Cournul jsem si ještě na Krnov a Opavu a pak již směr západ. Někde nad Olomoucí jsem musel taky potupně do nemoku ale alespoň mám natrénováno. To nebylo to nejhorší... Už jsem skoro dom, když před hradem Kámen blik kontrolka benzínu. Dojel bych s prstem v nose ale znáte to, pak na to potřebujete skočit a není tam benál. No nic zastávka v Obratani, pumpa, natankuju a pak to přišlo. Start a nic... To naprclý dobíjení mě nechalo cca 12 Km od baráku
. Začínám záchranou akci. Pvrní volám lásce, ta mi to nebere, paráda. Tak dceruška, jo klap a přítel vyráží sehnat start káble a za hodinu byl u mně. Dvě minutky drc a motor běží, to je všechno, ptá se? Říkám jo, jen slabá baterka. Poděkuji, nastrojím a vyrazím k domovu. Přistávám a láska otvírá garáž, sem ti volal! Jo já si všimla až teď, bylo to důležitý? NEBYLO !!!! Ty jsi naštvanej ??? Ne já jsem NASRANEJ !!!! No a pak jí to odviprávím… Jdu shánět ten zkurvenej stator a těším se přátelé na jarní !!!!
Pochvala na Malajku holkám ! (možná bych příště vzal jinou kapelu![]()
![]()
) Jinak moc fajn !!!
![]()