Miša na základně v 17.00, víkend paráda, rád jsem Vás viděl, omlouvám se, že jsem toho moc neřek, bo mně svinsky bolely ty záda

. Cournul jsem si ještě na Krnov a Opavu a pak již směr západ. Někde nad Olomoucí jsem musel taky potupně do nemoku ale alespoň mám natrénováno. To nebylo to nejhorší... Už jsem skoro dom, když před hradem Kámen blik kontrolka benzínu. Dojel bych s prstem v nose ale znáte to, pak na to potřebujete skočit a není tam benál. No nic zastávka v Obratani, pumpa, natankuju a pak to přišlo. Start a nic... To naprclý dobíjení mě nechalo cca 12 Km od baráku

. Začínám záchranou akci. Pvrní volám lásce, ta mi to nebere, paráda. Tak dceruška, jo klap a přítel vyráží sehnat start káble a za hodinu byl u mně. Dvě minutky drc a motor běží, to je všechno, ptá se? Říkám jo, jen slabá baterka. Poděkuji, nastrojím a vyrazím k domovu. Přistávám a láska otvírá garáž, sem ti volal! Jo já si všimla až teď, bylo to důležitý? NEBYLO !!!! Ty jsi naštvanej ??? Ne já jsem NASRANEJ !!!! No a pak jí to odviprávím… Jdu shánět ten zkurvenej stator a těším se přátelé na jarní !!!!
Pochvala na Malajku holkám ! (možná bych příště vzal jinou kapelu

) Jinak moc fajn !!!