K Bajkalu na Omula
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Re: K Bajkalu na Omula
Nene, kdyby jo, tak jedine na vodu. Ale to ja mam vyreseny jinak. Nadrz ma XJ dost velkou.
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
Koudy, díky za odkaz na cestopis, zábava na jeden večer a půlku noci ... alespoň jsem konečně pochopil název tohoto vlákna...
...kam nevidím, tam neletím...
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
mám ho z wish 5l za cca 700 kč puvodne jsem jej kupoval na 4 kolu bo mi neukazuje palivoměr a již nekolikrát mi došel benál vždy na tom nejnevhodnějším místě a čase. Ale vzhledem k sněhovým podmínkám uvažuji že jej vemu sebou na Bajkal, jen nevím kam ho přidělám.
- Koudy01
Myslím si, že hlavním problémem teď nejsou peníze, ale to, aby nám to vůbec bylo umožněno. Tím myslím vyjet z ČR a vstoupit do států na trase. Přece jenom už je to "za pár", ale panika a různý opatření zatím pořád sílí. Tak kdo ví, co dalšího ještě chytrý hlavy vymyslijou.kozoroh1 psal> Hlavně jsem si chtěl promluvit o tom Bajkalu. Nedám na to nejspíš peníze, ale ta myšlenka mě pořád neopouští.
S vyřízením víz asi ještě chvílu počkáme.
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
ked uz vy cestovatelianemozte planovat ten Bajkal, tak si o tom aspon vsetci precitajme. Za mna to ale zobrali az prilis z "rychliku" a najma az moc vlaku. Tu Kubinku by som ale niekedy veru rad videl, nie ze nie
https://www.motorkari.cz/cestovani/cest ... 43391.html
https://www.motorkari.cz/cestovani/cest ... 43391.html
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
https://www.youtube.com/watch?v=urNo_3V ... qVcMSflGEs
Toto je též veselé a nemusí senic číst
Toto je též veselé a nemusí senic číst
- Koudy01
Vzhledem k nynější situaci, u které se nedá předpokládat vývoj - zejména v zemích na trase, jsem nucen akci zrušit.
Možná o prázdninách už bude vše v cajku, ale nemůžu 14 dní před odjezdem doma ani zaměstnavateli říct: "Tak já teda na ty dva měsíce pryč nakonec jedu." Ani naopak: "Tak já nakonec nikam nejedu. Budu normálně chodit do práce." To bohužel nejde.
Možná o prázdninách už bude vše v cajku, ale nemůžu 14 dní před odjezdem doma ani zaměstnavateli říct: "Tak já teda na ty dva měsíce pryč nakonec jedu." Ani naopak: "Tak já nakonec nikam nejedu. Budu normálně chodit do práce." To bohužel nejde.
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Přál jsem vám to, co přál, vlastně záviděl. Je to škoda jak to (ne)vyšlo, ne každý rok se na to najde prostor, peníze, nálada, spolujezdci ....Koudy01 píše: ↑ned 12. dub 2020 6:41:44 Vzhledem k nynější situaci, u které se nedá předpokládat vývoj - zejména v zemích na trase, jsem nucen akci zrušit.
Jura
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
No jak tak čtu zprávy – současný přístup lidí k pravidlům, tak si myslím, že budeme rádi za to, když budou v příštích měsících rozumné podmínky pro turistiku aspoň tady... Např. otevřené kempy apod.
- Koudy01
No, aspoň máme s bráchou pořádně oservisovaný motorky, nové pořádné stan, spacáky, klobouky, moskytiéry, repelenty, bomby do vařiče, mimo má doutník na oslavu, že jsme dojeli až k Bajkalu, doladili jsme trasu ... Nijak jsme se přeš zimu neflákali. K tomu vyjet nám chyběly už jen víza a těsně před odjezdem nahodit nový pneuše a vyměnit olej. Co už. Ale bavit se o tom můžeme klidně dál