Kde kúpiť pneu?
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Petřvald
- Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
- Rok výroby: 2000
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde kúpiť pneu?
A tvuj prispěvek nebyl přesný, mělo tam stát: pro některé IT odborníky, kdyz jsi vzpomenu jak jsme se nasmali v dudincich s dalsima it odbornikama nad touhle formulaci. a vysledek jsou jedny VIP padaky do Lešné
- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
Nestyděl
Zastávám heslo : "kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil"
[/quote]
Spíše kdo se ráno nestydí ,ale měl by se dostane Banána.: http://www.yamaha-xj.cz/viewtopic.php?p=4653#p4653
Inu co už alespoň nemám dilema.
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
- Mexican
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
mate uz niekto namontovanu a cosi odjazdene na BT46? Rozdiel oproti BT45 je 400kc (to je plna nadrz na tank Ono ) a zaujima ma to ci to je nejaky rozdiel. Mozno nebudem moc premyslat a zoberiem tu BT45 ale za opytanie nic nedam
vpredu mam BT45, vzadu rekordmanku Pilot Activ ale na jar musim na STK a tam ich uz asi neukecam
vpredu mam BT45, vzadu rekordmanku Pilot Activ ale na jar musim na STK a tam ich uz asi neukecam
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Kup BT45. Dokud to jde. Je to dobra guma a 4 stovky jsou taky penize.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
dnes som objednal zadnu BT46 - vychadza o 100 kc menej nez starsia BT45 - 2300kc na Moto-Pneu (krasna cena).
Toz som zvedavy, snad to nebude nejaky lezak prezut pojdem asi pekne oldschool po vlastnej osi do Slavkova. Zadna Pilotka dostane asi statne vyznamenanie a bude obradne spopolnena
Toz som zvedavy, snad to nebude nejaky lezak prezut pojdem asi pekne oldschool po vlastnej osi do Slavkova. Zadna Pilotka dostane asi statne vyznamenanie a bude obradne spopolnena
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Já ty ceny pneu nechápu. To je absolutně nestabilní zboží. Sem měl co dělat, abych v září nebo kdy to bylo, koupil pneušu na XJ pod 3 tisíce. A teď 2300...
Nebo brácha. Kupoval si jednu zimní na auto za 4. O měsíc později kupoval z nějakýho důvodu ještě druhou a už byla za 6.
Kdyby to lítalo 100Kč sem tam, neřeknu. Ale tohle nechápu. To aby člověk hlídal cenu a nakoupoval pneu s předstihem. Když teda předpokládá, že bude někdy v dohledné době měnit.
Nebo brácha. Kupoval si jednu zimní na auto za 4. O měsíc později kupoval z nějakýho důvodu ještě druhou a už byla za 6.
Kdyby to lítalo 100Kč sem tam, neřeknu. Ale tohle nechápu. To aby člověk hlídal cenu a nakoupoval pneu s předstihem. Když teda předpokládá, že bude někdy v dohledné době měnit.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
je to divne a celkom milo ma ta cena prekvapila. Pocitam, ze prezutie tej zadnej bude cca za 500, ale aspon mi zas napnu spravne retaz. Len to musim umyt a najma vycistit a premazat (retaz) pac minule na mna pozerali tak nejak sejdrom
-
- Kraj: Trenčiansky
- Obec: Nová Dubnica
- Motorka: XJ600S S.T.
- Rok výroby: 1995
Asi je kríza dodávok aj v pneu. Kde nakupujem, buď majú prednú, či zadnú, ale nie sadu /Metzeler či Dunlop/. Asi budem musieť skúsiť tu novú Michelin Road Classic. ContiGo som používal na Babette, neviem, či je vhodná na 600vku .
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
ContiGo jsem na XJ měl. Na mokru jsem s nimi nejančil, takže v poho. Ale na hadech, tam se mnou dělaly věci.
No a teď jsem dal na úsudek Václava, na Stromka jsem objednal přední TKC 70. V pátek snad dorazí a o víkendu vyzkouším. Ve zdejším pneuservisu, letošní DOT 2900 + 200 přezutí.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mal som vzdy pocit, ze ContiGo je skor pre skutre, resp male kubatury. Na scarverovi mame Conti Motion a tie su velmi slusne, prakticky neubudaju a v zakrutach az po hranu bez naznaku neistoty. Na mokru neviem
momentalne na zadnej BT46 padlo 1500km a spokojnost, mokro som este neokostoval ale na hadoch snad podklzne kazda pneu. Oproti Pilot Active vsak ta BT46 neucukava na prechodoch pre chodcov v naklone
momentalne na zadnej BT46 padlo 1500km a spokojnost, mokro som este neokostoval ale na hadoch snad podklzne kazda pneu. Oproti Pilot Active vsak ta BT46 neucukava na prechodoch pre chodcov v naklone