XXVI sraz Jarní Znojemsko
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Tvarožná Lhota
- Motorka: Yamaha XJ 900
- Rok výroby: 1997
Re: XXVI sraz Jarní Znojemsko
OTIS to je ona 
- famfulin76
- Obec: Brno
- Motorka: xj900
- Rok výroby: 2002
Ahoj. Přidávám se též s díkem a pochvalou pro organizátory. Musela to být fuška a povedlo se! Mám ve Znojmě známýho na radnici a říkal, že jim v sobotu kolem třetí skončila mladá průvodkyně z podzemí, že furt opakovala že todle se nedá zaplatit, že je úplně MIMO, cukala sebou a utíkala pryč
Rád jsem Vás viděl. Robin

- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
Hele, když máš známé na radnici Znojma tož zarid pruvodkyni odměnu ve výši tří platu a povýšení do funkce supervisorafamfulin76 píše: pon 21. kvě 2018 18:27:18 Ahoj. Přidávám se též s díkem a pochvalou pro organizátory. Musela to být fuška a povedlo se! Mám ve Znojmě známýho na radnici a říkal, že jim v sobotu kolem třetí skončila mladá průvodkyně z podzemí, že furt opakovala že todle se nedá zaplatit, že je úplně MIMO, cukala sebou a utíkala pryč![]()
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
- eMnatřetí
Hledáte ztraceného smaila, co?
Nebo je červená motka symbol citu? Karlos, i ty jeden romantiku

- eMnatřetí
mirra99 píše: ned 20. kvě 2018 17:12:05 Jsme rádi že se vám sraz líbil, my děkujeme že jste dorazili tak v hojném počtu![]()
Potěšení na mé straně. Ač nejsem hravý, soutěž mne dostala, fakt. Nezapomenu
- pig
- Obec: Vranovice
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2004
di za roh a nafackuj si za to oslňováníkarlos082 píše: pon 21. kvě 2018 16:40:26 Jee se prestehuju na to sem zapomněl. Ale nedám z důvodu toho že je to přes den krásně vidět a sice s ní mám málo odjeteho ale zachránili mě už od pár nehod kdy si řidič všiml na poslední chvíli diod a dal mi přednost. V noci se řidiči můžou ublikat jak je to oslňuje ale přes den paráda. Nemusí to mět ani éčko do r.v. motorky 2001
na STK by takový nehomo. čurákoviny měli z motorek a vlastně i aut trhat, či odkopávat do hajzlu

..mami já bych chtěl pejska... tak si ukroj v ledničce je ještě kousek.
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Pigu, a kde ty si byl? Mezi prihlasenyma si byl, na srazu sem te ale nevidel. Sem chtel videt tu tvoju lestenku s novyma gumama 
PS: Na sve masine mam brzdovy svetlo ala F1. V noci asi taky hustokrute sviti, ale je homo a jeste na me nikdo neblikal (bo v noci jezdim rychlej jak svetlo a vsem a vsemu ujedu).

PS: Na sve masine mam brzdovy svetlo ala F1. V noci asi taky hustokrute sviti, ale je homo a jeste na me nikdo neblikal (bo v noci jezdim rychlej jak svetlo a vsem a vsemu ujedu).
- eMnatřetí
No ty ses poved, virtuále. Typuju tě tak na třináct a doma u klávesnice slintáš svoje kydy tady na fóru. Jeežiš, to je materyál.pig píše: úte 22. kvě 2018 12:18:37di za roh a nafackuj si za to oslňováníkarlos082 píše: pon 21. kvě 2018 16:40:26 Jee se prestehuju na to sem zapomněl. Ale nedám z důvodu toho že je to přes den krásně vidět a sice s ní mám málo odjeteho ale zachránili mě už od pár nehod kdy si řidič všiml na poslední chvíli diod a dal mi přednost. V noci se řidiči můžou ublikat jak je to oslňuje ale přes den paráda. Nemusí to mět ani éčko do r.v. motorky 2001
na STK by takový nehomo. čurákoviny měli z motorek a vlastně i aut trhat, či odkopávat do hajzlu![]()
P. S. Další, co říká ostatním, co mají dělat. Kde ta individua mají asi tak líheň?
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...pig není virtuál, občas se na srazu mihne, už pěkných pár let...
...kam nevidím, tam neletím...
- eMnatřetí
Dík za info. Vždy se někde mihne na vypůjčené mašině a pak má pocit, že může mudrovat na fóru. Kde nebyl, ať se nenaváží.
Tobě připadá normální posilat někoho za roh ať si nafackuje?
Tobě připadá normální posilat někoho za roh ať si nafackuje?