kilometrova vyzva 2021
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Re: kilometrova vyzva 2021
Co blbnete? Ještě je na bilancování týden čas.
- javim
Tak jsem to už zapíchl, sedím doma na židli (podobné jak té dnešní) a zastavil jsem se na 22 798km (vše jen po vlasti naší rodné).
- Radek
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Ostrava
- Motorka: BMW K75RT, BMW R1100GS
- Rok výroby: 1991
Pánové, já ani nevím kolik (cca10tk). 4 motky.
Javimovi gratuliji a všem přeji jen to nej do Nového roku
Javimovi gratuliji a všem přeji jen to nej do Nového roku
- pig
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Vranovice
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2004
Tak jsem ještě stihl 100večku na silvestra, mám to letos za nějakych 3500
zase jsem ušetřil za benál
zase jsem ušetřil za benál
..mami já bych chtěl pejska... tak si ukroj v ledničce je ještě kousek.
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
ja teda musim povedat, ze som ohromeny tymi kilometrami co nalietal "javim"
Myslim, ze by to chcelo asi dospelejsiu moto, trapit sa dlhodobo medzi 15 az 22 tisic rocne na Diversionovi (a casto vo dvojici) by mi asi nerobilo radost. Nezvazoval si upgrade?
@all: zalozime vlakno na temu najazd v roku 2022?
Myslim, ze by to chcelo asi dospelejsiu moto, trapit sa dlhodobo medzi 15 az 22 tisic rocne na Diversionovi (a casto vo dvojici) by mi asi nerobilo radost. Nezvazoval si upgrade?
@all: zalozime vlakno na temu najazd v roku 2022?
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Pokud nechces cenduro, tak moc pohodlnejsich a vsestranejsich motorek, se kteryma by sis mohl dovolit (servis i spotreba skoro nic) takovou porci najezdit, neni. Myslim v jednom. Ve dvou pri jejich proporcich to uz taky moc nechapu.
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
no ale Xj600s v podstate cenduro je od pociatkov. Len to vtedy este nebolo tak pomenovane
myslim, ze nejaka novsia striekacka od 2005 vyssie urobi za podobne servisne peniaze podobnu sluzbu. Pretoze nalejme si cisteho vina, kedze Koudyservis skoncil aj take to blbe nastavenie karbecov (synchro, inspekcia) bude za cca liter. A veci, ktore si clovek s priemernymi znalostami vie urobit doma je celkom malo a to co si opravi na XJ, to si opravi aj na niecom novsom a zlozitejsom. Okay, beriem vyhodu vzduchacu. Pretoze si spominam ze som sa s vymenou chladiaceho systemu u Scarvera celkom trapil minuly rok (ale zas mam tak 4 roky urco pokoj). Olej, brzdovku a podobne veci si clovek vymeni doma aj u niecoho modernejsieho
ja mu samozrejme nechcem radit, ale nahlodava ma myslienka ze by som tiez pomaly mal premyslat nad upgradom. No a nova bude nova zrejme
pokukujem ako verny znacke samozrejme po mensom Tracerovi. Ale dvojvalcov sa bojim, na jar skusim Triumpha 660. Konecne predam byt, takze nejake prasule sa snad najdu jazdenu asi nechcem, asi si netrufam to poudit a stastie ako u XJ mat nebudem
PS: no a ked tak, u tohto som kupoval toho svojho veterana a kookejte co ma v ponuke: https://www.motorkari.cz/motobazar/moto ... 93994.html
myslim, ze nejaka novsia striekacka od 2005 vyssie urobi za podobne servisne peniaze podobnu sluzbu. Pretoze nalejme si cisteho vina, kedze Koudyservis skoncil aj take to blbe nastavenie karbecov (synchro, inspekcia) bude za cca liter. A veci, ktore si clovek s priemernymi znalostami vie urobit doma je celkom malo a to co si opravi na XJ, to si opravi aj na niecom novsom a zlozitejsom. Okay, beriem vyhodu vzduchacu. Pretoze si spominam ze som sa s vymenou chladiaceho systemu u Scarvera celkom trapil minuly rok (ale zas mam tak 4 roky urco pokoj). Olej, brzdovku a podobne veci si clovek vymeni doma aj u niecoho modernejsieho
ja mu samozrejme nechcem radit, ale nahlodava ma myslienka ze by som tiez pomaly mal premyslat nad upgradom. No a nova bude nova zrejme
pokukujem ako verny znacke samozrejme po mensom Tracerovi. Ale dvojvalcov sa bojim, na jar skusim Triumpha 660. Konecne predam byt, takze nejake prasule sa snad najdu jazdenu asi nechcem, asi si netrufam to poudit a stastie ako u XJ mat nebudem
PS: no a ked tak, u tohto som kupoval toho svojho veterana a kookejte co ma v ponuke: https://www.motorkari.cz/motobazar/moto ... 93994.html
- javim
Když já si na XJčku udělám i ty vůle, karbece a podobné úkony ... což by u novějšího stroje asi tak snadno nešlo.
A co se týká radosti ... neříkám, že si nedovedu představit větší radost ... ale od trápení jsem (alespoň pocitově) na míle daleko
Vcelku se mi líbí nová tenere 700, ale to je jiný balík než ojeté XJčko a je otázka, zda taky nebudeme ve dvou "trpět" jako !trpíme" teď
A co se týká radosti ... neříkám, že si nedovedu představit větší radost ... ale od trápení jsem (alespoň pocitově) na míle daleko
Vcelku se mi líbí nová tenere 700, ale to je jiný balík než ojeté XJčko a je otázka, zda taky nebudeme ve dvou "trpět" jako !trpíme" teď
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
To vzhledem ke skoro motokrosovému sedlu budete