Kamarádi a kamarádky,
první řadě děkuji divákovi v první řadě Otisovi za zprostředkování srazu a jeho bezchybnou organizaci takového panoptika co se tam slézá.
Velká poklona patří invalidovi, který i na invalidní 3kolce jel rychleji, než někteří se silnějšími stroji.
Ve třetí řadě děkuji Pig-ovi za super párty. Jen škoda že jsme tam nezačali hned v pátek a neskončili v neděli a že nemá turistickou známku a nálepku. Pigu díky tobě i tvé skvělé rodině, bylo to SUPER.
v Neposlední řadě bych zdělil všem co sedí v poslední řadě, že se zitra stěhuji na ubytovnu a adresu máme na uřadě. To jen pro případ že by jste vy bando chtěli přijet a nedejbože něco chtít.
Děkuji Vám za super víkend. fotky dodám později.
P.S. navštívil jsem skanzen a protože jsem udělal dobrý dojem na paní pokladní měl jsem vstupné za půlku. Míšo s motorkou jsem Ti nehejbal

Cestou do moravského meziříčí jsem tlačil mrak s deštem před sebou. Dostihl jsem jej v kopci v zatáčkách.. boční vítr, mokrá silnice, zatáčky, zamlžené hledí nahoře mlha a zima co Vám budu povídat. Pod kopcem sluníčko a sucho, takže jsem zrychlil na svych obvyklých 65 a kolona se zvolna rozjela.
Do HK v každé druhé vesnici měření policii a já jak byl rozvášněn .. no mohl za to ten kokot ve schnilým favotitu že tak brzdil . Jsem jej před jednou vesnicí vzal přes dvě plný a až když jsem byl vedle něj všiml jsem si že na mě koukají dalekohledem

Asi ocenily snahu že jsem to alespon ubrzdil na 75 a nechali mě

A do třetice všeho dobrého: Chrastava 2 min od domu. Chlap dává levý blinkr a když jsem vedle něj zprava si to rozmyslí...
Těším se na Vás na jaře. Vaše Mímo