Kedy a kam.... ak teda vyslovene nie je mozne trebars ist s Tebou... alebo pojazdit s Tebou... alebo si dat aspon kavu v Tebou...OTIS píše: úte 09. čer 2020 5:19:22 Na minisrazech se stará každý sám o sebe, nic se nedomlouvá. Ale vzhledem k malému zájmu tuto akci nebudu podnikat, jedu na Slovensko...
pocki, akoze nemozes jazdit? Ja som bol ako cesky rezident na Slovensku minuly tyzden, najazdil som tam vratane rodicov asi 300km a pohodicka. Len tych kamionov je dostDuroM65 píše: pon 08. čer 2020 22:28:57 Miliony miliony bielych roze... ponuk spusta, ale kam a ci vobec vyrazit... a je vobec nieco dohodnute... pokial ide o spanie, alebo miesto na stan...
Som nasraty, uz ma to nebavi sediet na riti... chcem sa previezt... prepacte zkurvena korona ti co ju pouzili proti obyc. ludom.
Haaaa vzali nam detstvo a Haaaa vzali mi moznost jazdit. A to nie som ta jebnuta svedka... su to svine. Ja som chcel len pojazdit a trocha si vyfukat hlavu...
Uz mi asi j.....e.
Prepacte DuroM
Ne, bohužel mám plány, kde toto nebude možné. Tak snad se potkáme o týden později ve Zvůli a dáme pivoDuroM65 píše: stř 10. čer 2020 11:19:48Kedy a kam.... ak teda vyslovene nie je mozne trebars ist s Tebou... alebo pojazdit s Tebou... alebo si dat aspon kavu v Tebou...OTIS píše: úte 09. čer 2020 5:19:22 Na minisrazech se stará každý sám o sebe, nic se nedomlouvá. Ale vzhledem k malému zájmu tuto akci nebudu podnikat, jedu na Slovensko...
DuroM