Pojištění
- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
Re: Pojištění
Buď rád, že jsi mladík. Třeba zrovna mě se to už nestane. Ať ti to jezdí.
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Ahoj,
musím to sem napsat. Přišla mi pojistka na Tracera. Loni cca 1600,- , to jsem nějak asi přičítal, že je výkonější než XJ.
A letos mi vyměřili 3694,-
Tak jsem řekl dost, přeci si nenechám sr_t na hlavu a dle TOP pojištění dokonce možná i u stejné pojišťovny uzavřu pojistku zase za 1500,- a to i s krytím 70mil. Jsou tam cca tři srovnatelné pojistné nabídky.
Proto, nebojte se jednou za čas na portále:
www.top-pojisteni.cz,
www.epojisteni.cz.cz,
www.klikpojisteni.cz
a další projít, zda neplatíte zbytečně moc.
Jura
musím to sem napsat. Přišla mi pojistka na Tracera. Loni cca 1600,- , to jsem nějak asi přičítal, že je výkonější než XJ.
A letos mi vyměřili 3694,-
Tak jsem řekl dost, přeci si nenechám sr_t na hlavu a dle TOP pojištění dokonce možná i u stejné pojišťovny uzavřu pojistku zase za 1500,- a to i s krytím 70mil. Jsou tam cca tři srovnatelné pojistné nabídky.
Proto, nebojte se jednou za čas na portále:
www.top-pojisteni.cz,
www.epojisteni.cz.cz,
www.klikpojisteni.cz
a další projít, zda neplatíte zbytečně moc.
Jura
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Jo to je dobrý a celkem legrační. Já ani nevím kolik to je let, jsem pro srandu "bonznul" všechny mé povinné ručení na porovnej.cz. No a od té doby je to stejná písnička. 1) dopis od pojišťovny, že musí o dvě tři stovky zdražit a že jestli nesouhlasím ať nezaplatím a smlouva zanikne. To většinou pošlou dva tři měsíce před koncem 2) pár dnů na to volá týpek z porovnej.cz, že jestli může přezkoumat moji pojistku. Volá na všechno, protože to tam mají uložené. O nic se nestarám. Na jaře, na podzim, v zimě. Já už ani neřeším kdy mi ty pojistky končí 3) 100% týpek sežene pojistku tu samou na 100 mega, za úplně stejné peníze jako loni. A většinou u té samé pojišťovny. A každý rok se toto opakuje.
Nebo když už souhlasím se zdražením tak tam chci něco navíc. Tčeba čelní sklo, nebo zvíře a tak. No a on to tam ten šoumen vždy protlačí. Ano platíte o 400 víc ale máte u tříleté Merivy pojištené čelní okno.
Jinak pro ukázku platím na Stromka Combi III Superpov u ČPP, je to s nějakou asistenčkou po Evropě a škodou 111 mega - 1296 kaček ročně. Což si myslím, že není zas tak moc.
Jo a pro info, když jsem mu tehdá nahlásil všechny pojistky tak mi na autech a motorkách sejmul v jednom roce něco mezi 8 až deseti tisíci. Fakt jsem čuměl. A to mám známou u ČP. A ta jen kroutí hlavou, že mi toto nabídnou nemůže. A přitom včechno mám pojištěné buď u ČPP, nebo u Slávie. Ale když jsem tam volal, tak mi mrzáci nedokážou udělat takovou nabídku jako sežene vždy ten šoumen.
Jednou vám musím vyprávět jak jsem se u nás ve městě stal pojistným turistou. Když jsem šel do první pojišťovny a rovnou jim řekl ať mě nenatahují, že od nich jdu ke konkurenci. To byla velice poučná procházka. Pět pojišťoven a každá byla postavena před stejnou větu. Nakonec to skončilo dvěma kolečky a neuvěřitelnou cifrou za Pov. ručení. Proto od té doby to za mě dělají hoši a holky z porovnej.cz. Protože to jde a ne že ne.
Nebo když už souhlasím se zdražením tak tam chci něco navíc. Tčeba čelní sklo, nebo zvíře a tak. No a on to tam ten šoumen vždy protlačí. Ano platíte o 400 víc ale máte u tříleté Merivy pojištené čelní okno.
Jinak pro ukázku platím na Stromka Combi III Superpov u ČPP, je to s nějakou asistenčkou po Evropě a škodou 111 mega - 1296 kaček ročně. Což si myslím, že není zas tak moc.
Jo a pro info, když jsem mu tehdá nahlásil všechny pojistky tak mi na autech a motorkách sejmul v jednom roce něco mezi 8 až deseti tisíci. Fakt jsem čuměl. A to mám známou u ČP. A ta jen kroutí hlavou, že mi toto nabídnou nemůže. A přitom včechno mám pojištěné buď u ČPP, nebo u Slávie. Ale když jsem tam volal, tak mi mrzáci nedokážou udělat takovou nabídku jako sežene vždy ten šoumen.
Jednou vám musím vyprávět jak jsem se u nás ve městě stal pojistným turistou. Když jsem šel do první pojišťovny a rovnou jim řekl ať mě nenatahují, že od nich jdu ke konkurenci. To byla velice poučná procházka. Pět pojišťoven a každá byla postavena před stejnou větu. Nakonec to skončilo dvěma kolečky a neuvěřitelnou cifrou za Pov. ručení. Proto od té doby to za mě dělají hoši a holky z porovnej.cz. Protože to jde a ne že ne.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
R115R 2002 s max bonusem 1300kč docela to zvedli
za OI 2003 - 4000kč to zvedli eště více ale je v tom čelní sklo + srážka z blbcem, ehm se zvěří.
za OI 2003 - 4000kč to zvedli eště více ale je v tom čelní sklo + srážka z blbcem, ehm se zvěří.
Život je cesta, čím dál tím líp.