XXXII XJ sraz uprostřed, neboli 32 xj sraz - podzimní - Slapy 2021
- mirra99
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Břeclav
- Motorka: Xj900
- Rok výroby: 1995
Re: XXXII XJ sraz uprostřed, neboli 32 xj sraz - podzimní - Slapy 2021
Tak jsem taky doma, guma vydržela, poučení na příště je že to drží i bez lepidla jinak díky Vaškovi za supr sraz. Těším se na jaro..
-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
My jsme taky doma, zastavili jsme se 500m od domu v hospodě na jídlo, a blb mě nacouval do zaparkované motorky. Přední blatník uletěl jak řepa a je zkřivenej celej předek, sotva jsem těch 500m dojel k domu... Ale jinak všecko v pohodě, přežili jsme to. Akorát asi nesmím nechat ani auto ani motorku ani chvilku na parkovišti, pořád mi to tam někdo ničí...
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
Už jsem taky doma. Super sraz, díky moc. Omlouvám se těm s kterými jsem se osobně nerozloučil, připomeňte mi to příště, rozloučím se 2x.
-
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Javornice
- Motorka: XJ600S
- Rok výroby: 2002
Ahoj už jsem doma v pohodě a sraz byl super dobrá společnost. Tučňák už sedí na terase.
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ja jsem též v pořádku dorazil bez deště a dokonce bez bloudění jsem nalezl své bydliště. Vendovi velké díky. To byl snad první sraz na kterém bylo velmi dobré jídlo jak v restauraci tak na ubytování. Projíždka též super, tombola na závěr.... Za mě samé klady. Díky. Rád jsem Vás zas všechny viděl a těším se na jaře až se zas shledáme.
Kodl musí mít zas samé extrabuřty- to má za to že se nerozloučili.
Jávím je za mě jasný vítěz srazu v balení věcí. Tolik věcí do topu by nenaskládal ani Copirfíld
fotky dodám.
Kodl musí mít zas samé extrabuřty- to má za to že se nerozloučili.
Jávím je za mě jasný vítěz srazu v balení věcí. Tolik věcí do topu by nenaskládal ani Copirfíld
fotky dodám.
- rasoni
- Kraj: Karlovarský
- Obec: SOKOLOV
- Motorka: XJ900S
- Rok výroby: 1999
Čau všem ,
tak dojezd domů probehl v pořádku . Díky Vašku za skvělej sraz , organizaci, tombolu , bylo to super , , Tak jsme se zase po pár měsících viděly tak zatím a ještě jednou díky
tak dojezd domů probehl v pořádku . Díky Vašku za skvělej sraz , organizaci, tombolu , bylo to super , , Tak jsme se zase po pár měsících viděly tak zatím a ještě jednou díky
-
- Kraj: Praha
- Obec: Kunratice
- Motorka: ZRX1200S
- Rok výroby: 2002
Ahoj, doma od cca 11:00 cesta suchá aaaa hlavněěě sraz super, moc a velmi rád jsem byl s Vámi se všemi a Vašku super výběr místa - naprostá spokojenost budete mi do jara chybět. Nebo někdo dle situace udělá zimní???
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Ještě jednou děkuji děkuji děkuji za převážně slunečný a teplý super víkend na super místě ve společnosti super pohodových lidí a super příjemného a ochotného personálu hotelu. Dojel jsem přes zapadákovy, díry, prdelky a prdele v pořádku domů a abych to stylově zakončil, stavil jsem se během zpáteční cesty na oběd do Moto doupěte v Humpolci - zajímavé místo i lidi.
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Mělník
- Motorka: XJ 900 Diversion
- Rok výroby: 1998
Ahoj, tak jsme v poho po návštěvě dcery v Benešově dorazili po obědě domů, bez kapky deště. Díky Vaškovi za bezva sraz (prima ubytování, vynikající koláčky ) , jezdívám tam okolo, ale v těhle místech jsem ještě nikdy nebyl. A jsme rádi, že jsme Vás ostatní - prima partu - po roce zase viděli. Jo, a navrhuji Vaškovi medaili za výchovu motodorostu .
P.S. Vašku, radši vyměň ty čepy na houpačce, asi budou po těch dvou "přerostlých" nastřižený .
P.S. Vašku, radši vyměň ty čepy na houpačce, asi budou po těch dvou "přerostlých" nastřižený .
Naposledy upravil(a) mirekm dne ned 12. zář 2021 22:55:05, celkem upraveno 1 x.