Dobrý den,
tak to jste teda optimista

Vaši rezervaci tedy potvrzuji, upřesníme pár dní předem.
Hezký den, Novosad L.
To zní jako dobrý plánKoudy01 píše: pát 16. dub 2021 18:36:02 To by chtělo najít nějaký dvě odlehlý tábořiště, kam se ale dá dostat s motorkou. Ideálně třeba 200-300km od sebe. Jeden den dojet na to jedno, z kufru vytáhnout stany, špekáčky, plechovky, rumík a sedátka (Michal i skládací stůl). Nasbírat dřevo a udělat oheň. Ráno uklidit a dojet nějakou trasou na to druhý a tam zase. To bych se zkusil urvat na celej víkend. To by byla ale fakt parádnická akce! Ale najít ty dvě místa, kde nebude nikomu na očích třeba 5-10 stanů a podobný počet smradlavých trochu hlučných chlapů. Je to na čarodejnice pokud se nepletu. To mám strach, že spousta takových míst bude obsazená místníma.
Líbilo by se to i ostatním? A zná někdo takový místa?
To zni dobreKoudy01 píše: pát 16. dub 2021 18:36:02 To by chtělo najít nějaký dvě odlehlý tábořiště, kam se ale dá dostat s motorkou. Ideálně třeba 200-300km od sebe. Jeden den dojet na to jedno, z kufru vytáhnout stany, špekáčky, plechovky, rumík a sedátka (Michal i skládací stůl). Nasbírat dřevo a udělat oheň. Ráno uklidit a dojet nějakou trasou na to druhý a tam zase. To bych se zkusil urvat na celej víkend. To by byla ale fakt parádnická akce! Ale najít ty dvě místa, kde nebude nikomu na očích třeba 5-10 stanů a podobný počet smradlavých trochu hlučných chlapů. Je to na čarodejnice pokud se nepletu. To mám strach, že spousta takových míst bude obsazená místníma.
Líbilo by se to i ostatním? A zná někdo takový místa?
bartus píše: sob 17. dub 2021 8:14:38
To zni dobremista znam, ale nerad bych je uplne zpopularizoval. Ale jsem pro.