Zázemí tu: https://www.atcluhacovice.cz/ , nocleh si řeší každý sám za sebe.
Těžko odhadovat, jaká v té době bude situace, no minimálně se možeme těšit a žít v naději v této beznaději...

Bez urážky prosím, upřímně řečeno neumim si představit typka který by tě naplnil. Teď navazuji na na strážníci letos. Dneska. By to šlo, sedej na XJ semitruck a dojeď nakafe Hlučín Hornická 14 jsem doma a čekám
Tak dědku gratuluji a vítej mezi námi. Pozdravuj babičku.eMnatřetí píše: ned 04. dub 2021 16:16:03Bez urážky prosím, upřímně řečeno neumim si představit typka který by tě naplnil. Teď navazuji na na strážníci letos. Dneska. By to šlo, sedej na XJ semitruck a dojeď nakafe Hlučín Hornická 14 jsem doma a čekám
Jsem děda foto vnuka: https://photos.app.goo.gl/s8xaDnH8MgeCH2ND8
Vidíš,Otis to dovede ... ona je naděje hrozně rozpínaváeMnatřetí píše: ned 04. dub 2021 16:16:03 Bez urážky prosím, upřímně řečeno neumim si představit typka který by tě naplnil.
Jaj, tak to jsme minuli ... ale stejně se bojím, že by nás zastřelili na hranicích ... tady za rohem jsou tak ostří, že jsem si radši do práce našel cestu jinudy.eMnatřetí píše: ned 04. dub 2021 16:16:03 Teď navazuji na na strážníci letos. Dneska. By to šlo, sedej na XJ semitruck a dojeď nakafe Hlučín Hornická 14 jsem doma a čekám
jjavim píše: ned 04. dub 2021 21:01:02Vidíš,Otis to dovede ... ona je naděje hrozně rozpínaváeMnatřetí píše: ned 04. dub 2021 16:16:03 Bez urážky prosím, upřímně řečeno neumim si představit typka který by tě naplnil.
Jaj, tak to jsme minuli ... ale stejně se bojím, že by nás zastřelili na hranicích ... tady za rohem jsou tak ostří, že jsem si radši do práce našel cestu jinudy.eMnatřetí píše: ned 04. dub 2021 16:16:03 Teď navazuji na na strážníci letos. Dneska. By to šlo, sedej na XJ semitruck a dojeď nakafe Hlučín Hornická 14 jsem doma a čekám
Navíc se moja rozhodla, že koupelna už je moc ošoupaná, takže makáme na přípravách a při tom redukujeme alkoholové zásoby
Ale klidně jí zítra přijeď vyšmigrustovat ... jestli se nebojíš našich ostrých hraničářů ... Lešná 151 (ta Lešná bez ZOO![]()