Pokec koutek
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Re: Pokec koutek
Vidíš, a já se včera byl konečně po půl roce normálně projet, sice jenom kousek a měl jsem na to jenom dvě hodiny, takže cca 100km i s obědem jsem dal, ale 15kkm letos jistě nedám. Jestli se bude na srazu vyhlašovat zápecník roku, tak asi vyhraju...
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Když nevyhraješ v této disciplině, tak máš šanci komisi oslnit naleštěným strojem 

-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Lebo sme sproste stado oviec... vid. capucahotova a trnavsky saso resp. plodny alipasa... takze ked takato banda piskne ze mame chcat do nadrzi tak budeme jazdit na chcanky...OTIS píše: úte 01. zář 2020 6:35:03 Nebo mu ten biohnus nechutná, tak prostě nežereNějak nechápu proč k E10 na Slovensku přistupují, když to ještě není povinné.
Teraz som sa vratil z STK a stavil som sa u kamarata co ma benzinku a presne som sa ho pytal, ze este aj na E10 100vku mi zacala kuckat a pluvat JAWA a ako mam odskusane ta jazdi aj na naftu... a on mi rovno povedal, E10 je hnus a ak tak aspon tu 100vku, lebo 95ku E10 neodporuca liat ani do kanalizacie... aj ked stoji za hovno a to vraj standardne ide do kanalizacie.
Takze ak sa da beriem 100vku a najlepsie E05... takze ak sa da chodievam do Polska a beriem ich E05 benzin o 20% lacnejsi.
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Asopn viem a chapem, preco v amerike vozia v aute zbrane, v klude a s usmevom na perach by som vytiahol 9tku, potiahol, odistil... a tomu kokotovi by som sposobil dvojity priestrel duse, zial kedze dnes su gumy bezdusove, tak priestrel bez duse...Koudy01 píše: čtv 03. zář 2020 18:14:44 Veselá příhoda:
Dneska jedu na GTčku z práce. Stojím na semaforu a za asi 10 sekund úplně těsně vedle mě najede auto. Asi třikrát pocukne dopředu. Počtvrté se otočím co děla. A z okýnka:"Nechcete jet smrdět jinam?" Ani nepozdravil. Říkám:"Cože?" A on znova: "Jestli nechcete jet smrdět jinam?!"....asi špatnej denJsou lidi, kteří dvoutakty milují
A jsou i ti, co je nesnáší
![]()
![]()
Nahodil by som banan na ksicht a turujuc by som tho debila nechal zahaleneho v kudole bieleho dymu...
DuroM
P.S.: Prave som sa vratil s JAWOU z STK... a by mi skusil niekto nieco povedat... som mnou tam bol stary ujcok na 175 Cize prasiatku... krasa dynamo starter... brrrrm a isiel do daleka a za sebou nechal nas vsetkych v bielom opare.
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
"Nee, já chci smrdět tady"Koudy01 píše: čtv 03. zář 2020 18:14:44 Veselá příhoda: Počtvrté se otočím co děla. A z okýnka:"Nechcete jet smrdět jinam?"
Život je cesta, čím dál tím líp.
-
- Kraj: Zlínský
- Obec: Otrokovice
- Motorka: FZS600S
- Rok výroby: 2000
Ne ne gothaj je opět jen útěk z rutiny. Kdyby jsi každý den jedl žraločí ploutve, argentinské steaky, želví polévku a všude samý lanýž bral by jsi gothaj za vítané zpestření.
Maho-Vladimír za to nemůže že má 160 cm a chytá žraloky do ruky. On se tak prostě narodil. Jediný kdo se mu může rovnat je Chuck Norris.
Maho-Vladimír za to nemůže že má 160 cm a chytá žraloky do ruky. On se tak prostě narodil. Jediný kdo se mu může rovnat je Chuck Norris.
- javim
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Není tam překlep? Neměl tam být Čak Otis?
-
- Obec: Otrokovice
- Motorka: FZS600S
- Rok výroby: 2000
Jedině až přepije Bartuse 

- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Už mně dlouho nic neprasklo....
I když tady si za to můžu trochu sám. Ráno při vytláčení pozadu z garáže sem kufrem nabral nohu od přístřešku a asi to bylo dost na to, aby to prasklo. Samozřejmě sem to vzal domů oklikou a s tím a skoro plným kufrem sem najel přes 120 svižných km. Všiml sem si toho až doma. Docela štěstí, že to někde neupadlo.
I když tady si za to můžu trochu sám. Ráno při vytláčení pozadu z garáže sem kufrem nabral nohu od přístřešku a asi to bylo dost na to, aby to prasklo. Samozřejmě sem to vzal domů oklikou a s tím a skoro plným kufrem sem najel přes 120 svižných km. Všiml sem si toho až doma. Docela štěstí, že to někde neupadlo.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
To jako že ti to ruplo na obou stranách a neztratil jsi to? To asi byla víc než klika.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.