Pokec koutek
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Re: Pokec koutek
Hmm, užívají. Po cestě domů mezi Babylonem a Folmavou v lese cca 25 ks s Endurama, viděl jsem ze silnice. 

-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Teď jsem dorazil ze srazu Fortuna dom. V pátek výjezd před osmou směr Tábor- Horažďovice- Klatovy u nás lehké mlžení za Milevskem sucho, do večera polojasno a ani kapka. Doklepl jsem je na Kašperku a pěkná projížďka Šumavou mezi Janovicemi a Vimperkem. V sobotu pár kapek cestou Vimperk-Lipno-Hoštice-Vimperk , silnější přeprška u přehrady ale tu jsme přečkali v hotýlku na obědě. Za celý den nemělo cenu se soukat do nemoků. Teď jsem projel trasu Penzion Babůrek-Tábor bez vložek i nemoků. Je teda fakt, že stroj má slušnou ochranu jezdce. Tož dalo se... 

- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
U nas od ctvrtka nepretrzite prsi. Nekdy jen kape, nekdy lijak. Ale prsi furt.
-
Tu pár foto z víkendu:https://misa302.rajce.idnes.cz/FORTUNA_ ... MAVA_2020/
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně jestli si se nezapoměl rozloučit. Víš jak to máš poslední dobou. 

- Koudy01
Vidim Stelvio. Pekny 

- Koudy01
Jak se dělají účelový testy?
Stačilo jen prohlásit obyč. tlumič Sachs za super podvozek, 20 let starý brzdy za dost dobrý a u konkurentů mezi jejich minusy (to mě dost dostalo) zařadit jejich pokrokový věci jako ABS, trakci a Drive By Wire, který Moto Morini fakt nemá
Test Moto Morini Corsaro
Krasná charizmatická motorka. Nicméně je to italské krumpl. Stejně jako moje MG. Je super, když ji chceš, najdeš si k ní cestu a pro nějakou dokonalost je člověk ochotné tolerovat hodně nedokonalostí. Jinak jsou lepší motorky.
Stačilo jen prohlásit obyč. tlumič Sachs za super podvozek, 20 let starý brzdy za dost dobrý a u konkurentů mezi jejich minusy (to mě dost dostalo) zařadit jejich pokrokový věci jako ABS, trakci a Drive By Wire, který Moto Morini fakt nemá

Test Moto Morini Corsaro
Krasná charizmatická motorka. Nicméně je to italské krumpl. Stejně jako moje MG. Je super, když ji chceš, najdeš si k ní cestu a pro nějakou dokonalost je člověk ochotné tolerovat hodně nedokonalostí. Jinak jsou lepší motorky.
-
Jasně, choval jsem se slušně, tedy víceméněmimo píše: ned 21. čer 2020 20:36:31 Hlavně jestli si se nezapoměl rozloučit. Víš jak to máš poslední dobou.![]()

- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Hoši, před Slovenskou poutí jsem chtěl založit vlákno, kdo výš donese tričko XJ. No ještě že jsem tak neučinil, neb na vrcholu Kriváně, když jsme ladili s Milanem v jaké kompozici to nafotit. Jsem přišel na to, že jsem ho zapomněl v kufru na motorce. 

Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
Hezký Petře. My snad vyrazíme s manželkama příští týden na pár dní do Alp. Snad, protože doufáme, že někoho zas nenapadne zavřít hranice (ať už rakušáky a nebo někoho z bandy toho našeho motýle).