Rukavice

Odpovědět
bartus
Kraj: Moravskoslezký
Obec: Petřvald
Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
Rok výroby: 2000
Kontaktovat uživatele:

Re: Rukavice

Příspěvek od bartus »

kozoroh1 píše: stř 26. úno 2020 23:14:02 Asi má Bárt pravdu.
Pravidlo č.1 Bartus má vždy pravdu :P
Pokud z nějakého nevysvětlitelného důvodu ji nemá, platí zase pravidlo č.1 :lol: :mrgreen:
Mexican
Kraj: Jihomoravský
Obec: Strelice
Motorka: XJ600s
Rok výroby: 2001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

ja som myslel, ze pravdu ma vzdy mamicka a nasledne manzelka. Takze pridam Bartusa do svatej trojice. Dufam, ze sem Kozoroh napise nasledne aj prakticke skusenosti, rad si to precitam a rad rakosnikom urobim kseft.
Koudy01
Obec: Brno-venkov
Motorka: XTZ690
Rok výroby: 2021

Příspěvek od Koudy01 »

O víkendu mi mimo ukazoval rukavice Alpinestars GP-Pro z Číny. U nás stojí kolem 5000 Kč. Z Číny vyšly na 600 prý :lol: A vypadají taky hodně dobře. Jako vážně hodně dobře. Kopírovat to oni umí.
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

mate nejaky tip na letne rukavice? ja v lete celkom trpim, pretoze s moto dost jazdim aj do mesta. Mam uz cca 5 sezon Bilt Sprint, extremne mi vyhovuje prefukujuci material, takze ideal pre mna od 15 do 99 stupnov. Bohuzial uz smrdia tak hrozne, ze by som ich musel prat po kazdej jazde a trochu sa zacali parat vzadu pri zapinani

takze nieo z alika? alebo mam prubnut na motosalonoch? predstavujem si ze viac ako 700kc by som za ne nedal
Přílohy
Capture.JPG
OTIS
Obec: Brno
Motorka: XJ 600N

Příspěvek od OTIS »

kozoroh1
Kraj: Královehradecký
Obec: Dvůr Králové nad Labem
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Příspěvek od kozoroh1 »

Já loni řešil to samé. Když je fakt venku peklo a člověk chce jet na lehko se vykoupat. Tak jsem objednal z Ali toto https://www.aliexpress.com/item/3297750 ... 4c4drKyStX, já nechtěl na léto kůži. Jsou v pohodě a pacička se nepotí. Na veletrzích je mají v těch jejich hrabácích. Taky to tahají z Číny.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
Koudy01
Obec: Brno-venkov
Motorka: XTZ690
Rok výroby: 2021

Příspěvek od Koudy01 »

Mám Buse Air Pro. Nechtěl jsem úplně krátký. Rukavice nosím přes rukávy od bundy. Ale jsou dražší, než by sis představoval...
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

no ja by som chcel prave tie kratsie. V lete to ma ten efekt ze rukavom nasledne prudi vzduch a ten ma ochladzuje. Takze na takom systeme budem trvat, to co postol Otis (dakujem ) vyzera dobre, asi by som prezil aj mierny presah rozpoctu :-D A ak vydrzia dlhsie ako tie moje co mam, bude super. Pozeral som sa aj v cine a take tie co nevyzeraju, ze nevydrzia viac nez sezonu stoja 500+ kc. A to sa mi nechce platit, kor ak si mam na dialku vyberat velkost. Este mrknem na tych motosalonoch, resp si na tom Bratislavskom - do Brna sa mi nejak nechce. v BA to spojime s navstevou znamych

EDIt Kozoroh, aku velkost si bral? plati klasicke +1 velkost oproti europskych znackam? ja vacsinu rukavic mam M, pripadne pracovne mam velkost 8.
kozoroh1
Kraj: Královehradecký
Obec: Dvůr Králové nad Labem
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Příspěvek od kozoroh1 »

Jojo platí +1. Jsou to L.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
Kodl
Obec: Boskovice
Motorka: XJR1200
Rok výroby: 1997

Příspěvek od Kodl »

mě přišly XL revity z ali, a jsem trochu na rozpacích, podle velikostní tabulky mi měly být XL skoro velký a já jne sotva narvu na pracku, ale uklidňuju se tím, že je to kůže... Letní rukavice mám nějaký hadráky s chráničema, už druhý, nemá to obvykle extra trvanlivost, ale jakejsi dohmat do štěrku při nulové rychlosti dokázaly vychytat, na nějaký broušení asfaltu to jistě není.
To mexičan: A nejlepší je, když tím rukávem proudí včela nebo vosa. To se stalo kámošovi a nikdy jsem neviděl nikoho tak rychle zastavit a zahodit bundu :lol:
Odpovědět