To je prostě nádhera.
K Bajkalu na Omula
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Re: K Bajkalu na Omula
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
jen nesmí pršet, ale jinak božíí
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Myšáku nějaké brody tam jsou ale nedávno jsem četl, že celou noc chcalo a cesta zpět motorkám Tenere 660 a druhá buď velký Bávo nebo Africa 1000 trvala 4,5 hodiny. Nechá se. Zajeď na jaře, mám tu pár pěkných lesních cest, zaškolím základy motokrosu, zvedání motorky, kutání z bahna, přejezdy brodů a tak...
Estli vám nahoře fakt zaprší, má Mimo novou adresu
Estli vám nahoře fakt zaprší, má Mimo novou adresu
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Michale, vim, co si o tom myslis. Sam tomu davam malou sanci a opravdu hodne to zalezi na okolnostech, jestli se o zdolani Omala pokusime a jak daleko dojedeme.
Treba tam do leta bude asfalt. Pry to tam posledni roky asfaltuji podobne masivne jak v Rumunsku
Treba tam do leta bude asfalt. Pry to tam posledni roky asfaltuji podobne masivne jak v Rumunsku
-
Co si myslím ? Kámo závist, jel bych taky! Určitě bych se pokusil, stojí to za to, dyť se tam nemusí škrábat všeci
A když už klapu do klávesnice, co ten zázrat na přimazávání řetězu ? Zkušenosti, spokojenost ?
A když už klapu do klávesnice, co ten zázrat na přimazávání řetězu ? Zkušenosti, spokojenost ?
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
bude-li pršet mám také tušení, že za dva roky co budu na cestě již dostanu trvalé občanství.
- Koudy01
Michal> Najel jsem s tim zatim jen 5 tis. Km, ale funguje to. A funguji i ty levnejsi kopie z aliexpressu.
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
v ramci pripravy skutocne doporucujem fakt pohodovy a najma krasne spraveny dokumentarny film: Kamera na cestach: Rusko z vysky 2/5 Hluboko na Jihu. Bolo to na CT2, takze dostupne na iVysilani. Ked som to tak videl, az ma cukalo vyrazit s vami mladeznici pohlad na nezaplatene ucty ma vsak znova posadil do kresla
EDIT: https://www.ceskatelevize.cz/porady/126 ... o-na-jihu/
EDIT: https://www.ceskatelevize.cz/porady/126 ... o-na-jihu/
- Koudy01
Navod jak na komary:
Sitka na hlavu je samozrejmosti, ale to ti nepomuze, protoze ten rusky komar umi te opichat i pres motohadry. Musis cestou nakoupit ruske spreje na komare jeden na hadry ten je nejsilnejsi a dalsi na kuzi. A pak nakoupit cinske vonave tycinky ktere zapalis kolem sebe kdyz sedis vecer u stanu. Dokonale cinsky dym odpuzuje komare. A to co projde obranou, to uz jde prezit
-
Jj, s komáry je to soužení. Jednou jsem si užil večer po krk v řece s moskytiérou na hlavě, ve vodě i ruka s lahvinkou vína abych se jich zbavil. Ráno pak příprava snídaně mi jí jebnul i přes židličku na které jsem seděl, tak jsem vymyslel obranu a navlékl nepromok. Funguje ale je ti tak trochu vedro a potíš se jak p.... Do středomoří mě vybavila žena nějakým vítězem z D Testu ale nic moc (Autan), na poslední dovo jsem koupil repelent Deet 100+ ale nebyl potřeba. Na nápad co jsem odposlechl, že se rusové natírají vodkou rovnou zapomeňte, to nefunguje. Pravidlo je jasné, koupit tam kde se pohybujete, měli by to mít víc zmáknuté než u nás Dr.Max