Tak od týpka už je někdo koupil (já).
Rukavice
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Re: Rukavice
a kolik máš teda obvod a šířku ruky, abych měl představu o té XL velikosti na pracce středoevropana.
-
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 1999
Obvod mam asi 21 cm a sirku 9,5 cm. Coz je podle te tabulky Lko, ale to bych urcite neoblikl. Mam dlouhy prsty, takze i u toho XLka to mam docela tesny, ale to by se snad melo vymackat. Za tu cenu je to super. Zkousel jsem i ty XXL a pocitove to sice bylo lepsi co se tyce prstu, ale ja bych mel uz na dlani moc zkrabatene kuze navic, ktera by mne tam vadila. Myslim, ze s tebou bude mit spis podobnou ruku Bartus. Jestli ma taky tu XL verzi, tak by me docela zajimalo, jak to ma s prstikama on.
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Petřvald
- Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
- Rok výroby: 2000
- Kontaktovat uživatele:
Mrknu odpo jak budu na dílně co mám za velikost.
Podle historie z Ali jsem bral L velikost.
Podle historie z Ali jsem bral L velikost.
-
Bartus ma medvědí tlapy, to je jinde... OK, to je to co jsem potřeboval, já mám naopak prsty jak kolky u hrabiček, takže krátký a blbě ohebný, ale ta šířka ruky a obvod to mám prakticky stejně.
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Hele já kupoval vlóni na Wish XL krátký s rádoby karbon chránič kloubů a jsou mi super. Tož jsem si došel změřit ručku a mam 10,5 cm šířku asi jsem musel bejt v minulosti krtek nebo co
Ale důležitý je, že po sezoně to nikde neprdlo, nerozpáralo atp... Za mě spokojenost, cena asi cca 500. Mimo má taky a žádnej pind, tož dobrý.
Nebrat ty super levný, ty jsem prvně natahoval na pracku a hned se to rozprclo
Ale důležitý je, že po sezoně to nikde neprdlo, nerozpáralo atp... Za mě spokojenost, cena asi cca 500. Mimo má taky a žádnej pind, tož dobrý.
Nebrat ty super levný, ty jsem prvně natahoval na pracku a hned se to rozprclo
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
No to jsem z vás tedy moudrej. Hold objednám L a uvidím, nebo ucítím.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
já si objednal XL, tak si je kdyžtak vyměníme Akorát škoda, že než je číňan dodá, tak bude jaro.
- kozoroh1
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- kozoroh1
Tak, rukavice mám týden doma. Zatím nevyzkoušeno na moto, neboť tady furt sněžoprší a na silnicích je spousta sraček. Od pohledu super šité. Kůže vypadá fakt kvalitně. Sedí perfektně, švy nikde netlačí. Na prstech Revit, prošívky ve švech Gore-tex. Podle fotek od originálů k nepoznání. Asi má Bárt pravdu.
A teď k velikosti. Letní a trošku teplejší letní mám W-Tec a Worker. Oboje mi sedí a jsou M. Čínský Revit je L a sedí mi úplně stejně. Takže jestli budete někdo objednávat, kupujte o číslo větší a bude to OK.
Kodle už je máš taky doma?
A teď k velikosti. Letní a trošku teplejší letní mám W-Tec a Worker. Oboje mi sedí a jsou M. Čínský Revit je L a sedí mi úplně stejně. Takže jestli budete někdo objednávat, kupujte o číslo větší a bude to OK.
Kodle už je máš taky doma?