XXIX. Sraz XJ podzim Domažlicko
-
- Kraj: Trenčiansky
- Obec: Nová Dubnica
- Motorka: XJ600S S.T.
- Rok výroby: 1995
Re: XXIX. Sraz XJ podzim Domažlicko
Idem aj ja, moto pojazdná, navigácia nabitá - zatiaľ.
Ako som už písal, chatku so všetkým a k niekomu /spacák neberiem/ a jedlo: piatok v1, sobota o1 a v2.
A ak tam bude pekne, ostanem do stredy, mám dovolenku a pojazdím niečo /len neviem, čo tam hľadať, bude to na náhode a tabuľkách popri ceste/.
Ako som už písal, chatku so všetkým a k niekomu /spacák neberiem/ a jedlo: piatok v1, sobota o1 a v2.
A ak tam bude pekne, ostanem do stredy, mám dovolenku a pojazdím niečo /len neviem, čo tam hľadať, bude to na náhode a tabuľkách popri ceste/.
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Jarin2 píše: úte 17. zář 2019 17:27:34 Ahoj jen pro pořádek doplním snídaně taky ale počítám stim, že pokud jsou formou švédských stolů tak jsou asi pro každého. Nebo snad ne?![]()
Jj snídaně pro všechny, akorát jsem chtěl aby na neděli věděli počet, protože někteří budou asi odjíždět dřív.
-
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Javornice
- Motorka: XJ600S
- Rok výroby: 2002
Nevo7: ahoj já se chci v neděli při odjezdu domů podívat do Air parku. Je to kousek od Plzně směrem na Kaznějov. Na stránkách to mají označené Air park Zruč. Jsou tam letadla, vrtulníky a taková všelijaka technika.
- KaBl58
Ano byl jsem tam, je tam i vojenská pozemní technika. Stojí to za návštěvu.Jarin2 píše: stř 18. zář 2019 16:45:55 Nevo7: ahoj já se chci v neděli při odjezdu domů podívat do Air parku. Je to kousek od Plzně směrem na Kaznějov. Na stránkách to mají označené Air park Zruč. Jsou tam letadla, vrtulníky a taková všelijaka technika.
- KaBl58
Dáme řeč, možná něco doporučím.nevo7 píše: úte 17. zář 2019 19:54:17 Idem aj ja, moto pojazdná, navigácia nabitá - zatiaľ.
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Tak idem sam...
Vyrazam za cca 0,5hod.
Tesim sa DuroM
Vyrazam za cca 0,5hod.
Tesim sa DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
- KaBl58
Hlavně v klidu, nenech se nasrat nějakou plechovku. Těším se.
- OTIS
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Já sem dnes jel toto: https://mapy.cz/s/duduzafecanevo7 píše: úte 17. zář 2019 19:54:17 A ak tam bude pekne, ostanem do stredy, mám dovolenku a pojazdím niečo /len neviem, čo tam hľadať, bude to na náhode a tabuľkách popri ceste/.
Po cestě je plno zajímavých míst, vrcholem je Klínovec... Ten Penzion je taky dobrý parkoviště je na uzavřeném prostoru.
Pak je pěkně muzeum v Německu nedaleko hranic http://www.localbahnverein.de/
-
- Kraj: Trenčiansky
- Obec: Nová Dubnica
- Motorka: XJ600S S.T.
- Rok výroby: 1995
Niečo pre chlapov tam nie je? Lietadielka a vláčiky?, ale no tak.
Jarin2: Nič pre mňa, ale môžme podporiť miestny turistický ruch.
Otis: Asi to bude o náhode potom. Pojazdiť Český les a Slavkovský les /snáď to budú trošku kopce/ a potom o náhode. Na mape to vyzerá všetko ako poľné cesty
, a strašne husto /časť Plzeň-Klatovy-Aš-Karlovy Vary/, takže všetko sa nepojazdí. To u nás okolo Trenčína tak husto cesty nie sú.

Jarin2: Nič pre mňa, ale môžme podporiť miestny turistický ruch.
Otis: Asi to bude o náhode potom. Pojazdiť Český les a Slavkovský les /snáď to budú trošku kopce/ a potom o náhode. Na mape to vyzerá všetko ako poľné cesty

- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
Tak tady jste kdysi byli všecy pohromadě
https://photos.app.goo.gl/aDZJAUbfe2rb9PLFA
https://photos.app.goo.gl/aDZJAUbfe2rb9PLFA
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte