Dobrý den
Mám stejný problém, jak na videu https://www.youtube.com/watch?v=tywt9jYSV-0
1. Je to velký problém? Při zátěži se projevuje takové kvičeni, nezávisle na zařazené rychlosti, závislé jen na otáčkách motoru. Ale nevím, jestli je to může být způsobeno tím.
2. Je nějaká pravděpodobnost, že to spraví výměna ložiska?
Děkuji
Volný koš spojky
-
- Kraj: Olomoucký
- Obec: Bělotín
- Motorka: XJ 900 F 31A
- Rok výroby: 1984
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Re: Volný koš spojky
Ahoj, moc ti nepomůžu. Tady ty starý a navíc devítkový XJčka moc neznám. Třeba k nim to kvičení patří a je to vlastnost převodových kol v převodovce. Možná rozvoďák. Nevím. Třeba ti něco napíše kodl, ten tuto střelu myslím měl.
Ale na tom videu mi asi nepřijde nic špatnýho. Vůle na spojkovém koši na těch našich XJčkách nějaká je. Úplně teď nevím, jestli taková (ve všech směrech) jako na videu. Už jsem to dlouho neměl rozdělaný. Ale nelekal bych se toho. Myslím, že kdyby se to nějak projevovalo, spíš by to mlátilo, než kvičelo.
Ale na tom videu mi asi nepřijde nic špatnýho. Vůle na spojkovém koši na těch našich XJčkách nějaká je. Úplně teď nevím, jestli taková (ve všech směrech) jako na videu. Už jsem to dlouho neměl rozdělaný. Ale nelekal bych se toho. Myslím, že kdyby se to nějak projevovalo, spíš by to mlátilo, než kvičelo.