dnes som bol v Brne, pretoze koniec TK sa aj zene aj mne blizila (03/2019). Zobral som si doklady (velkyTP/malyTP/znacku) a vyrazil som do velkomesta
zacal som mojou, meskal som a prepadl mi listok. Vyplnil som ziadost (za kazdu moto) a plnu moc za zenu (natvrdo som podpisal tam, zena o tom vie)
Trafil som babu na prepazke c1 po asi 10 minutach cakania. Ked si vypocula po com som prisiel, urobila extremne hlasite "pff"a zacala - to si ako nemozem ist urobit TK rovno a ze ona ma kvoli nejakemu blbemu lajstr (presne slova) z ministerstva pracu navyse. Odvedil som jej pokojne ze ja respektujem zakon a ona ako uradnik platena z dani by si taketo osobne preferencie a nazory mohla odposit. Toz cele sa to nasledne nieslo v napatom rezime (asi 15 minut), odmietla samo urobit druhu motorku (zeninu), ze si mam vytiahnut cislo. Furt mi hovorila ze nechape ako sa mi sem chce trmacat a "brat cas ludom, ktori tam pridu s dolezitymi vecami" - to som nekomentoval, hodila mi doslova doklady a znacku nazpat. Tak som si siel vytiahnut ine cisloa modlil som sa aby som tu jezibabu nedostal znovu - dostal som jej kolegynu, sediacu oproti (prepazka 16), slecna mila, usmievava a mala to za 10 minut. Bez akychkolvek reci
obe moto teda hotove presne za 55 minut (parkovne 10kc, cajk), usetrene minimalne 2x 2 hodiny a 2x 550kc, predlzene do 03/21. Som rad ze na urad uz nemusim