Pokec koutek
- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
Re: Pokec koutek
No, abys mohl vstát z mrtvých, nejdříve musíš umřít. A na mrtvou firmu nelze čerpat dotace. Typická hlava XXII.
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...tak agent Charouz, nebo kdo to tu Jawu vlastní(il) má milionů taky dost, bohužel je to nadšenec do finančních toků opačným směrem - spíš než do výroby k pračce na peníze...
...kam nevidím, tam neletím...
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Sem si musel natocit video, abych zjistil, ze nefaka cidlo stojanu...
https://youtu.be/yMXqUukhpus
https://youtu.be/yMXqUukhpus
-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Pokud sis u toho nerozbil hubu, tak je to pořád dobrej výsledek. Já to čidlo od stojanu testuju co flek, ani moc nechci 

- Koudy01
Ono to jeste tak zakerne zadrncelo, jako kdyby se sklopil. Hubu sem si nerozbil, ale nejak to pri otaceni zakoplo. Rekl sem si, ze je to ludra tezka s malym rejdem a dal to neresil. Ale doma na PC sem to zanalyzoval podle videa. Jako v MotoGP. A objevil pricinu 
Tim testovanim cidel stojanku se bavime s kamosem na benzince pri pozorovani ostatnich. To je takova klasika.

Tim testovanim cidel stojanku se bavime s kamosem na benzince pri pozorovani ostatnich. To je takova klasika.
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...mně zas čidlo stojanu po pár dnech stání zůstane viset, to je pak radosti, parta na mě někde čeká a já musím shodit helmu a rukavice, zalézt pod motorku a prostříknout wédéčkem...už asi třetí rok si říkám že ho vyměním, jenže ono se to nakonec rozhýbe
...Koudy, to´s měl kliku, úplně mi při tom odjezdu zatrnulo, předloni jsme jednoho co zapomněl na stojánek předávali havranům, jeho dceru do vrtulníku...

...Koudy, to´s měl kliku, úplně mi při tom odjezdu zatrnulo, předloni jsme jednoho co zapomněl na stojánek předávali havranům, jeho dceru do vrtulníku...
...kam nevidím, tam neletím...
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Chlapi, zamiloval jsem se do dvou najednou a teď nevím co s tím.
Triumph Tiger 1050, 2008 černá leštěnka, ale má najeto 70t. nebo Suzuki DL-VStrom 650, 2011 (nový model) nájezd 55t.
Chci to na dlouhé trasy především po asfaltu. I když nevím kolik toho asfaltu na Ukrajině bude.
No a teď Babo raď.
Jde spíš o to, že u toho Triumpha mám trochu obavy o spolehlivost. Měsíc googlím jak debil a stále nemám rozhodnuto.

Triumph Tiger 1050, 2008 černá leštěnka, ale má najeto 70t. nebo Suzuki DL-VStrom 650, 2011 (nový model) nájezd 55t.
Chci to na dlouhé trasy především po asfaltu. I když nevím kolik toho asfaltu na Ukrajině bude.

Jde spíš o to, že u toho Triumpha mám trochu obavy o spolehlivost. Měsíc googlím jak debil a stále nemám rozhodnuto.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
Ja bych mel rozhodnuto hned a obavy bych nemel. Triumph se mne hodne libi a V-Strom, jeste k tomu ten novejsi holcici, vubec. A motorku, ktera se mne nelibi, bych si nekoupil. Ale tobe se asi libi obe, kdyz ses do obou zamiloval. Pak bych se rozhodl podle toho, jak se mne na tom sedi a jede...Obavy o spolehlivosti? To sou pozustatky z dob minulych, kdy byly mezi znackama jeste nejaky vetsi rozdily. Dnes bych na tomhle vyber takove novejsi masiny vubec nezakladal.
Hod sem odkazy, jestli je to nabizeny na internetu.
Hod sem odkazy, jestli je to nabizeny na internetu.
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Zrovna na tohodle Tigra jsem moc chvály neslyšel, nespolehlivá elektronika, malýmu Stromku aby na "dlouhých" jak píšeš nechyběl výkon, zejména ve dvou. Jinak ho chválej. Díly a servisní síť taky asi spíš Suzuki než Triumf... Na Stromku jsem se svezl a docela jo, teda ještě starý typ. Mohl by mít vyšší světlou výšku ale hravý, ovladatelný. Na Tigeru jsem nejel.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Koudy:
https://motorky.bazos.cz/inzerat/956827 ... 50-ABS.php (hlášky inzerát vypršel si nevšímej)
https://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/ ... m-abs.html
Michale, právě na elektroniku jsem četl spoustu špatných recenzí. A pak jsou to dardy za opravy. Většinou co psali desetitisícové. Pravda Tiger a vůbec ten jeho se mi teda tůůze líbí. Posez je na něm lepší. Výkonově je úplně někde jinde. Ovladatelnost u obou velice velice dobrá. U Tigra jde teda spojka tíž než u mého XJ a u Stromu ani necítíš, že něco mačkáš.
Kdyby nebyl internet tak jdu jasná věc do Tigra. Ale díky spolehlivosti vyhraje asi Stromek. Zkoušel jsem i spoustu jiných, ale je to na mě moc obrovské.
https://motorky.bazos.cz/inzerat/956827 ... 50-ABS.php (hlášky inzerát vypršel si nevšímej)
https://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/ ... m-abs.html
Michale, právě na elektroniku jsem četl spoustu špatných recenzí. A pak jsou to dardy za opravy. Většinou co psali desetitisícové. Pravda Tiger a vůbec ten jeho se mi teda tůůze líbí. Posez je na něm lepší. Výkonově je úplně někde jinde. Ovladatelnost u obou velice velice dobrá. U Tigra jde teda spojka tíž než u mého XJ a u Stromu ani necítíš, že něco mačkáš.
Kdyby nebyl internet tak jdu jasná věc do Tigra. Ale díky spolehlivosti vyhraje asi Stromek. Zkoušel jsem i spoustu jiných, ale je to na mě moc obrovské.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.