Jestli mi ho ovšem nepřetáhneš na Mostař. O tom v hloubi duše tak trochu pochybuju. On Fortunu asik nerad. Jako já.
A kua, zase zatápím, budu smazán.Neeeeeeeeee....
Jestli mi ho ovšem nepřetáhneš na Mostař. O tom v hloubi duše tak trochu pochybuju. On Fortunu asik nerad. Jako já.
Maha vyzpovídám to je jasné, ale ne na Fortuna srazu. Pravda pár lidí tam dle obličejů poznávám, ale nejsem na Fortuně registrovaný. Takže mě ani přetáhnout nemůže, tedy ne že by to teoreticky nemohlo jít. Ale! A to s velkým A je datum srazu. 21.9. je totiž velmi velmi vysoké datum. 21.9. krom srazu XJ máme firemní mérendu u grilovaného selete a bezedných beček s pivem. A taky naše cesta po stopách Nikoly Šohaje může být v tomto datu. Jediným plánem je Záři, datum ještě nemáme. Takže se může stát, že se v té chvíli budeme vydávat na cestu, anebo naopak vracet.
Můžeš být plně v klidu, nemám potřebu nikoho přetahovat, já dělám sraz s pro své dlouholeté kamarády Vaška jsem zmínil jen proto, že znám jeho cestu na Krym. Mimochodem, když byl u mě na víkend cca 3 týdny zpět, ani mě nenapadlo ho přesvědčovat na to se známe už moc dlouho.
Tak ze vklidu pozadas policisty ze si zavolas na ambasadu. Pak na protikorupcni linku. Cislo je na celnici. Je to hra. Hnusna ale je. Vzdy budte v grupe. Nenechte se rozdelit. Tak si vse dosvedcite a ti policajti to vi. Nerikej ze si tam poprve. V obci dodrzuj rychlost a chovej se slusne. I na rezave stopce pred rezavymi kolejemi kde 30 let nejel vlak zastav, za rohem muze cihat DAI. Sance 1 ku 5ti. Urcite tam jed.