Dotaz na podzimní sraz, vyřešeno...
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: jawa 845, kozzy, mm
- Rok výroby: 1968
Dotaz na podzimní sraz, vyřešeno...
...bude?
...jestli se toho někdo ujme, potřeboval bych termín. Díky.
...jestli se toho někdo ujme, potřeboval bych termín. Díky.
Naposledy upravil(a) xy dne čtv 16. črc 2026 15:29:03, celkem upraveno 1 x.
...kam nevidím, tam neletím...
- Václav-mahomaho
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Re: Podzimní sraz 2026
Ufff.... Já na to bohužel fakt nemám čas řešit sraz, ale vzhledem k situaci na trhu ochotnych, po dovolene (cca od 18.7. ) pokud se nikdo nepřihlásí mám nápad kde by se sraz dal konat a do konce července bych dal vědět.
Chápu že to nevyhoví všem, ale to se za daných podmínek neda nic dělat.
Život je cesta, čím dál tím líp.
-
mimo
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
Podobný nápad jako má Vašek jsem včera volal Jardovi. Bohužel jsem na to tady sám takže bych musel sáhnul po osvědčeném ubytování ve Sloupu v č.
a vymyslet trasu. Konání konec září. Ale bylo by to hodně narychlo s nejistým výsledkem. Bo domluva byla oproti tomu jak se pak o nás staral příšerná.
a vymyslet trasu. Konání konec září. Ale bylo by to hodně narychlo s nejistým výsledkem. Bo domluva byla oproti tomu jak se pak o nás staral příšerná.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Hořice
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Abych nedělal mrtvého brouka. Vůbec netuším jestli mi vyzbyde čas se v Září vůbec zůčastnit. Takže já ne.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Já podzimní srazy vynechávám z kapacitních důvodů už pár let. Až na jednu světlou výjimku s rodinkou autem a vlastním programem...
Místo něj každý rok v září jezdíme někam dál na 4-5 dní. Letos se asi pojedeme smočit do moře na Korčulu. Tak navrhuji sraz tam
domluvíme den, kdy se tam potkáme. Dáme společný večer a zase se rozjedeme. Cesta tam, zpět i ubytování na vlastní pěst dle osobních preferencí, požadavků a možností.
Místo něj každý rok v září jezdíme někam dál na 4-5 dní. Letos se asi pojedeme smočit do moře na Korčulu. Tak navrhuji sraz tam
- Václav-mahomaho
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Ahoj Všem. Jak jsem slíbil řeším sraz a co nejdříve jak to jde. Předběžně jsem dnes zarezervoval ubytování na 18-20.9.2026 lokalita střední Čechy, kemp Andělská laguna. Ubytování v Chatkách:
ubytování v chatkách chatky jsou celoroční.
Myslím že by se vám to tu mohlo líbit. Je to pěkný udržovaný kemp, znám to tam a majitele si pomatuju jako sympaťáka. Snad se nic nezměnilo.
Do dvou dnů se tam chci zastavit osobně a pobavit se o cenách, pokud se něco zásadního nestane tak bych to viděl zde. Trasu dám dohromady později.
Termín jsem volil tak aby následující prodloužený víkend zůstal volný pro rodiny s dětmi, kdyby náhodou...
ubytování v chatkách chatky jsou celoroční.
Myslím že by se vám to tu mohlo líbit. Je to pěkný udržovaný kemp, znám to tam a majitele si pomatuju jako sympaťáka. Snad se nic nezměnilo.
Do dvou dnů se tam chci zastavit osobně a pobavit se o cenách, pokud se něco zásadního nestane tak bych to viděl zde. Trasu dám dohromady později.
Termín jsem volil tak aby následující prodloužený víkend zůstal volný pro rodiny s dětmi, kdyby náhodou...
Život je cesta, čím dál tím líp.
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Zrovna tento víkend jsme mimo...
-
mimo
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves