Podzimní sraz 2026

Odpovědět
xy
Kraj: Středočeský
Obec: Ouběnice, Hojšín
Motorka: jawa 845, kozzy, mm
Rok výroby: 1968

Podzimní sraz 2026

Příspěvek od xy »

...bude?
...jestli se toho někdo ujme, potřeboval bych termín. Díky.
...kam nevidím, tam neletím...
Václav-mahomaho
Kraj: Středočeský
Obec: Neveklov
Motorka: R1150R
Rok výroby: 2002

Re: Podzimní sraz 2026

Příspěvek od Václav-mahomaho »

Ufff.... Já na to bohužel fakt nemám čas řešit sraz, ale vzhledem k situaci na trhu ochotnych, po dovolene (cca od 18.7. ) pokud se nikdo nepřihlásí mám nápad kde by se sraz dal konat a do konce července bych dal vědět. ;) Chápu že to nevyhoví všem, ale to se za daných podmínek neda nic dělat.
Život je cesta, čím dál tím líp.
mimo
Kraj: Liberecký
Obec: Nová Ves
Motorka: kouzelná
Rok výroby: 1997
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

Podobný nápad jako má Vašek jsem včera volal Jardovi. Bohužel jsem na to tady sám takže bych musel sáhnul po osvědčeném ubytování ve Sloupu v č.
a vymyslet trasu. Konání konec září. Ale bylo by to hodně narychlo s nejistým výsledkem. Bo domluva byla oproti tomu jak se pak o nás staral příšerná.
kozoroh1
Kraj: Královehradecký
Obec: Hořice
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Příspěvek od kozoroh1 »

Abych nedělal mrtvého brouka. Vůbec netuším jestli mi vyzbyde čas se v Září vůbec zůčastnit. Takže já ne.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
Koudy01
Kraj: Jihomoravský
Obec: Brno-venkov
Motorka: 1190 ADV
Rok výroby: 2016

Příspěvek od Koudy01 »

Já podzimní srazy vynechávám z kapacitních důvodů už pár let. Až na jednu světlou výjimku s rodinkou autem a vlastním programem...

Místo něj každý rok v září jezdíme někam dál na 4-5 dní. Letos se asi pojedeme smočit do moře na Korčulu. Tak navrhuji sraz tam :-) domluvíme den, kdy se tam potkáme. Dáme společný večer a zase se rozjedeme. Cesta tam, zpět i ubytování na vlastní pěst dle osobních preferencí, požadavků a možností.
Odpovědět