Kolem Vltavské kaskády 3.-6.7.2026

Odpovědět
xy
Kraj: Středočeský
Obec: Ouběnice, Hojšín
Motorka: jawa 845, kozzy, mm
Rok výroby: 1968

Re: Kolem Vltavské kaskády 3.-6.7.2026

Příspěvek od xy »

díky.
...myslel jsem, že bychom za vámi na plavbu s Vlaďkou vyrazili, ale pramičku nedám. A na případných pár km společné jízdy zas neznám časový plán, pátek i víkend jsem vždycky nějak v práci...
...kam nevidím, tam neletím...
OTIS
Kraj: Jihomoravský
Obec: Brno
Motorka: XJ 600N
Rok výroby: 2001

Příspěvek od OTIS »

My chceme vyplout jen nalehko a ne v motohadrách, proto je volba na přístav někde u kempu.

V sobotu dám vědět jaké jsou možnosti. Věřím, že to dáš... ;)

Obrázek
OTIS
Kraj: Jihomoravský
Obec: Brno
Motorka: XJ 600N
Rok výroby: 2001

Příspěvek od OTIS »

https://eu.zonerama.com/Yamaha-XJ/Album/15702441

Akci máme za sebou, ale tentokrát plán splněn nebyl. Javim v sobotu ráno zaznamenal, že při tlaku na kufr slyší vrzavý zvuk. Jak se ukázalo, měl popraskané uchycení nosiče, a to na více místech. Jelikož měl nějaký kontakt se svářečkou u Prahy, rozhodl se zakončit akci zde.
nosic.jpg
Já sem měl v plánu dojet do kempu k Orlíku, ale reálná situace na místě mě odradila. Bylo tam nacpáno a po zážitcích z předchozího kempu, kde bylo taky plno a hlavně dvoukolých zmrdů bez motorů (spalovacích), kteří absolutně nerespektovali noční klid, mě nelákalo opět probdít noc…

Ale stále mě lákala nějaká přehrada, tak sem se rozhodl vyjet k té dalešické s naivním očekáváním, že tam bude situace příznivější. No nebyla a s cenovkou na jednu noc ve stanu kolem 550 Kč v hotovosti sem neměl ani na zaplacení. Takže má cesta po 500 km skočila u mého oblíbeného jezera na Slovensku. Plyne z toho ponaučení, že akcím přes prázdniny v kempech u vody se bude lepší vyhnout ;)

Kaskáda 2028 bude zřejmě v duchu návratu k úplným kořenům kaskády, kde se jen zaměříme Spirovu elektrárnu věčně souvisejících děl, takže to taky bude o výšlapu terénem…

Přes prázdniny mám v plánuju ještě recyklovaný minisraz Velehrad. Pokud budeš xy mít zájem, tak termín přizpůsobím dle tvých možností v růžovce 8-)
xy
Kraj: Středočeský
Obec: Ouběnice, Hojšín
Motorka: jawa 845, kozzy, mm
Rok výroby: 1968

Příspěvek od xy »

...divné, že se javimovic motorka zlomila až teď, po těch kilometrech na hrbu s kavárnou, roubenkou a kdovíčímještě :lol:

...dodnes si pamatuji návrat na parkoviště v Lešanech, a úžas nad javimovými u kafíčka na kempingovém nábytku, což komplet vykouzlili z kufru...

...a mohli jste se ozvat, a přespat a posvařovat u nás, místo na stan nebo postel by se našlo...
...kam nevidím, tam neletím...
javim
Kraj: Zlínský
Obec: Lešná
Motorka: Yamaha XJ [69]00S
Rok výroby: 1996

Příspěvek od javim »

Dovolím si podotknout, že já, krom Homole, objel kaskádu komplet, byť v rychlém režimu.
Jinak souhlas, chce to mimo hlavní sezonu.
A díky Jardovi za nabídku, říkal jsem si, že takový velkofarmář by mohl mít taky vybavení, ale svěřil jsem se přecijen do péče rodině.
Jelikož jsem ještě na cestách, tak víc možná po dojezdu.
Ten starej paprika co má takovou mladou ...

Já bych si s dovolením také vzal ...
Odpovědět