Václavovo okénko pádu, na prdítku (pro dospělé 1130ccm)
- OTIS
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Re: Václavovo okénko pádu, na prdítku (pro dospělé 1130ccm)
Já mám zkušenost hlavně s použitými díly na XJ z D, IT, GB a poštovné bylo vždy přijatelné. Možná je to nějaký paušální příplatek za BMW 

- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Je to tak, po zaregistrování je poštovné nižší.
Život je cesta, čím dál tím líp.
- xy
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...co trochu vylepšit stroj, při opravě? Dostal jsi se k tomu záznamu pádu, a znáš příčinu?
...kam nevidím, tam neletím...
- Václav-mahomaho
vylepšit? co máš na mysli?
Přemýšlím nad jiným světlem to mě zatím chybí a originál použité jde blbě sehnat/nelíbí se mě. Buť je poškozené/hnusné, nebo je pro levostranné silnice, nebo dost drahé.
No a vtipné je že jsem si z Omniaracing z Itálie objednal stejné plexi jak jsem měl od Isotta (v ČR ho nike nemají) a přišlo jen plexi bez lešení. Teď si s nimi píšu že v té velké krabici nebylo a oni mě píšou že tam musí být v plastovém sáčku vedle plexi.. fakt super.
Zatím nee
- xy
Ále, zas jeden z mých pokusů dát sem fotku, dopadl jako vždy 

-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
jestli te to uklidní, jsme na tom stejně

- Václav-mahomaho
Tak jsem to viděl(myslim to video), kvalita spíš nic než moc. Je to divné na sebe koukat. Tančil jsem už v levém pruhu na hadovi pak na čáře pak na pravém hadovi. Kdybych jel pomaleji se to nestane. Kdyby tam nebyli ti hadi, tak taky ne.
Naposledy upravil(a) Václav-mahomaho dne úte 24. zář 2024 23:32:25, celkem upraveno 1 x.
- xy
Nojo, chtít aby stavitelé silnic při stavbě mysleli i na jejich budoucí uživatele, je trochu moc, holt u nás vítězí ekonomická stránka věci. A tak se na spoji dvou pruhů navrší asfaltová kluzká boule v celé délce, však motorek je u nás jen pár set tisíc, a sezona půl roku... 
Poučení bude že je lepší za takového počasí a těchto podmínek nepředjíždět, asi...
Včera cestou ze srazu nás objížďka od zavřených Maršovic vyplivla v Neveklově, tak jsem chvíli přemýšlel kde tě tam najít, ale už nevím...

Poučení bude že je lepší za takového počasí a těchto podmínek nepředjíždět, asi...
Včera cestou ze srazu nás objížďka od zavřených Maršovic vyplivla v Neveklově, tak jsem chvíli přemýšlel kde tě tam najít, ale už nevím...
- Václav-mahomaho
xy píše: pon 23. zář 2024 23:38:59 Nojo, chtít aby stavitelé silnic při stavbě mysleli i na jejich budoucí uživatele, je trochu moc, holt u nás vítězí ekonomická stránka věci. A tak se na spoji dvou pruhů navrší asfaltová kluzká boule v celé délce, však motorek je u nás jen pár set tisíc, a sezona půl roku...

- Václav-mahomaho
Jsem happy jak dva grepy.
neb jsem to dnes vzal kolem Vltavské Kaskády, volně navazuji na toto vlákno...
co to chtělo?
Celkově zvolena metoda lowcost, neb nějaký ten šrám k tomu věku patří, stejně jako ke mě.
co jsem vyměnil: světlo, plexi, tobinátor, lakovaný kryt olejového chladiče ,víko kufru, zrcátko, blinkr
co jsem opravil/srovnal: nádrž, padák, řidítka, lešení světla(to ještě není u konce) lešení plexi, spodní úchyty plexi (nemožné sehnat-vyrobil superborec Pig), pravý kufr, lešení pro kufr, uchycení zástěrky pod pravým válcem, nádrž, padák, držák navigace.
Ještě bych rád sehnal pravý blástr a možná pravou stříbrnou krytku vedle světla.Ještě si nejsem 100% jistý přední vidlí.
Včera mě jedna nejmenovaná osoba řekla (podle toho času co jsem u ní strávil) že ta motorka musí být už zlatá
???
neb jsem to dnes vzal kolem Vltavské Kaskády, volně navazuji na toto vlákno...
co to chtělo?
Celkově zvolena metoda lowcost, neb nějaký ten šrám k tomu věku patří, stejně jako ke mě.
co jsem vyměnil: světlo, plexi, tobinátor, lakovaný kryt olejového chladiče ,víko kufru, zrcátko, blinkr
co jsem opravil/srovnal: nádrž, padák, řidítka, lešení světla(to ještě není u konce) lešení plexi, spodní úchyty plexi (nemožné sehnat-vyrobil superborec Pig), pravý kufr, lešení pro kufr, uchycení zástěrky pod pravým válcem, nádrž, padák, držák navigace.
Ještě bych rád sehnal pravý blástr a možná pravou stříbrnou krytku vedle světla.Ještě si nejsem 100% jistý přední vidlí.
Včera mě jedna nejmenovaná osoba řekla (podle toho času co jsem u ní strávil) že ta motorka musí být už zlatá

???