Řetězová sada
-
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Hůrky
- Motorka: XJ600 S
- Rok výroby: 1992
Re: Řetězová sada
Mapy.cz mi hlásí, že to mám přes šest a půl hodiny jízdy tam. Je to v září, to abych už začal shánět zásip na spařenou dolní část zad 

- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
To sou plechovkovy casy. Ty pojedes na motorce. A kdyz to vezmes az do HK po dalnici, za 4 hodky ses tam 

-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Ahoj,
mě by se líbilo, to co ukazoval Koudy v příspěvku,ale mám vínovou barvu, tam se hodí černá krytka, takže mě postačuje ten standard. Pokud máš luminiscenční, tak mi to zhotob z něho, předem děkuji.
A v rámci projíždky bych se u tebe pro ně zastavil. A možná bych tě přemluvil udělat krytky i na jiný moto
Co ty na to?
Díky Jura
mě by se líbilo, to co ukazoval Koudy v příspěvku,ale mám vínovou barvu, tam se hodí černá krytka, takže mě postačuje ten standard. Pokud máš luminiscenční, tak mi to zhotob z něho, předem děkuji.
A v rámci projíždky bych se u tebe pro ně zastavil. A možná bych tě přemluvil udělat krytky i na jiný moto

Díky Jura
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Ahoj,
jestli to budeš mít na srazu tak na mě pamatuj. Taky mi jedna chybí, ale vezmu dvě ať je to stejné. Vypouklé.
jestli to budeš mít na srazu tak na mě pamatuj. Taky mi jedna chybí, ale vezmu dvě ať je to stejné. Vypouklé.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
Tak tady pro srovnání placaté a vypouklé. Já jdu asi do placatých
Omluvte kvalitu foto, je to narychlo blýsknuté mobilem.

- Koudy01
Hezky hezky.
Jde ten luminiscencni matros necim natrit nebo kombinovat s jiny matrosem? Ze bys vytiskl placatou s lehce vystouplym velkym napisem "XJ". Napis by byl luminiscencni a vse okolo cerny
To by byla machrovinka, kurna 
Jde ten luminiscencni matros necim natrit nebo kombinovat s jiny matrosem? Ze bys vytiskl placatou s lehce vystouplym velkym napisem "XJ". Napis by byl luminiscencni a vse okolo cerny

-
jj, tiskárnu jsem si dělal podle svých potřeb a udělat nápis jiným materiálem by šlo
Jak bude chvíle, tak to zkusím vytvořit
Že bych na to černé placaté dotvořil nápis XJ ze zelené liminiscenční. Mám i modrou, ale ta svítí méně.

- Koudy01
Uplne bozi by bylo, kdyby ten napis sel treba 2mm zapustit do te cerne a dalsi 1mm byl vystouple nahoru, aby tam toho luminiscencniho materialu bylo vic
Ale to by bylo asi vic prace.

-
mám pár nápadů, jak to zkusit udělat, aby to pořádně svítilo, ale uvidím, jak to bude v praxi fungovat. On se ten materiál "nenabije" moc do hloubky, takže schovávat pod povrch hodně materiálu nemá moc smysl.
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Ahoj, tak ti držím palce, ať se podaří. Hlavně s tím luminiscenčním XJ, to by byla machrovinka. A pokud budeš mít nějaký vzorek navíc, tak se pro něj zastavím, at se ti aspoň nějaké náklady postupně vrací.Lad22 píše: úte 17. črc 2018 11:07:02 mám pár nápadů, jak to zkusit udělat, aby to pořádně svítilo, ale uvidím, jak to bude v praxi fungovat. On se ten materiál "nenabije" moc do hloubky, takže schovávat pod povrch hodně materiálu nemá moc smysl.
Díky
Jura