XXXVI sraz XJ Drahanská vrchovina 2023
-
- Kraj: Karlovarský
- Obec: Habartov
- Motorka: Yamaha T-max 500
- Rok výroby: 2001
Re: XXXVI sraz XJ Drahanská vrchovina 2023
Děkuji všem za parádní víkend. Bylo to super. Kodl...díky
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Čauky. Díky moc za příjemně prožitý víkend. Jsme v pořádku doma. Matěj zatím líčí zážitky tak doufám, že se před mámou neprokecne že jsme po cestě domů občas jeli rychleji a občas atakovali plnou čáru. Podotýkám, vše bezpečně.
Naposledy upravil(a) KaBl58 dne ned 24. zář 2023 19:09:08, celkem upraveno 1 x.
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Já sice jen na otočku, tak můžu hodnotit jen prostory restaurace, paní za pultem a ceny občerstvení. A vše pro takový sraz chudých majitelů bezcenných ( ) veteránu jak malovaný. Ta paní v pátek jela dobrý fofry.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Dojeli jsme v pohodě, čekal nás tady krásný slunečný den. Všem díky bylo to peckovní. Skvělá akce.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- rasoni
- Kraj: Karlovarský
- Obec: SOKOLOV
- Motorka: XJ900S
- Rok výroby: 1999
čau všem ,tak jsem doma, díky za skvělý víkend , jako vždy se sraz povedl , díky .
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Mělník
- Motorka: XJ 900 Diversion
- Rok výroby: 1998
Ahoj,
tak jsem také doma, trochu se zpožděním vlivem asi 20 uzavírek okolo Hradce, kde jsem si chtěl zkrátit cestu a nakonec se tam trochu zamotal. Ale byl krásný den, tak se nic neděje .
Kodlovi velké díky za super víkend a Vám všem za prima společnost, Zase jsem poznal kus světa, kam bych se asi sám nedostal. Ještě jsme dnes dopoledne stihli prohlídku hradu Bouzov, já teda jen věž, ale i to stačilo. Holky s Radkem dali prohlídku celou (á 600), prej to za to stálo.
A těším se na příště.
tak jsem také doma, trochu se zpožděním vlivem asi 20 uzavírek okolo Hradce, kde jsem si chtěl zkrátit cestu a nakonec se tam trochu zamotal. Ale byl krásný den, tak se nic neděje .
Kodlovi velké díky za super víkend a Vám všem za prima společnost, Zase jsem poznal kus světa, kam bych se asi sám nedostal. Ještě jsme dnes dopoledne stihli prohlídku hradu Bouzov, já teda jen věž, ale i to stačilo. Holky s Radkem dali prohlídku celou (á 600), prej to za to stálo.
A těším se na příště.
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...taky moc děkujeme, skvělá parta jako vždycky, perfektní ubytování, výborná kuchyně i obsluha, fajn ceny, parádní gastrovyjížďka po nádherných cestách, prostě další podařený sraz...
...ad cesty - my středočeši můžeme zbytku republiky jen závidět, na Moravě mají i lesní cesty nádherný asfalt, dneska projedeme kolem cedule Středočeský kraj - a až domů drcdrcdrc po záplatách ... Tak se těšíme kam nás někdo vytáhne příště
...ad cesty - my středočeši můžeme zbytku republiky jen závidět, na Moravě mají i lesní cesty nádherný asfalt, dneska projedeme kolem cedule Středočeský kraj - a až domů drcdrcdrc po záplatách ... Tak se těšíme kam nás někdo vytáhne příště
...kam nevidím, tam neletím...
-
- Kraj: Praha
- Obec: Kunratice
- Motorka: ZRX1200S
- Rok výroby: 2002
Ahoj, sraz byl super, ubytování i obsluha na jedničku, ač jsem musel přijet plechovkou tak jsem si to s Vámi všemi užil. Díky za organizaci a výběr yyjížďky, kdy jsem si vzpoměl, že na těch silničkách jsem za mládí proháněl třiapůli. Pomoc s odvozem byla samozřejmost
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
On jen kodl věděl, kudy jet a Moravský kras je spíš taková výstavní skříň silnic tady. Jinak to je taky nic moc. Spíš nic.
-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Bych řekl, že vrstva štěrku a zalátaný díry moc super nejsou. hlavně mě zaskočila vrstva štěrku na cestě před Protivanovem, před 14-ti dny tam nic takovýho nebylo...