XXXVI sraz XJ Drahanská vrchovina 2023
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Re: XXXVI sraz XJ Drahanská vrchovina 2023
poslední pokyny před odchodem od PC:
ano, bystrý Radimátor si všiml, že kanálnící nedokázali za dva měsíce položit 100m kanalizace a na to zpátky asfalt.
jediná legální příjezdová cesta je od obce Benešov: https://mapy.cz/s/badezodafu
U penzionu se nelekněte cedule zavřeno, máme to celý pro sebe... Parkování hned u vstupu, brána bude na noc zavřená, a nebo vlevo za domem, je tam asfalt. chopdník + plocha se zatravňovákama pro ty, co se budou chodit dívat na motorky, je tam vidět z vestibulu...
Nabalil jsem projektor, plátno a NB, tak doufám že ne zbytečně, když se na nás Bartus vykašlal
V úvodním příspěvku je mapa vyjížďky, pokud by bylo moc hnusně nebo jsme nějak nestíhali, tak to můžem drobek pokrátit.
Ještě info: Natakujte si, prvních 50km vyjížďky není moc kde a další část není o moc lepší
Doporučené ČS: V Boskovicích OMV, BENZINA, příp soukromá v areálu Pentaco, směrem od Prostějova: v Prostějově OMV, Shell... Nouzově Eurooil u odbočky na Ohrozim, stejně nouzově jako VENA trade Protivanov.
Včera jsem po konzultaci s provozovatelem ubytování
ano, bystrý Radimátor si všiml, že kanálnící nedokázali za dva měsíce položit 100m kanalizace a na to zpátky asfalt.
jediná legální příjezdová cesta je od obce Benešov: https://mapy.cz/s/badezodafu
U penzionu se nelekněte cedule zavřeno, máme to celý pro sebe... Parkování hned u vstupu, brána bude na noc zavřená, a nebo vlevo za domem, je tam asfalt. chopdník + plocha se zatravňovákama pro ty, co se budou chodit dívat na motorky, je tam vidět z vestibulu...
Nabalil jsem projektor, plátno a NB, tak doufám že ne zbytečně, když se na nás Bartus vykašlal
V úvodním příspěvku je mapa vyjížďky, pokud by bylo moc hnusně nebo jsme nějak nestíhali, tak to můžem drobek pokrátit.
Ještě info: Natakujte si, prvních 50km vyjížďky není moc kde a další část není o moc lepší
Doporučené ČS: V Boskovicích OMV, BENZINA, příp soukromá v areálu Pentaco, směrem od Prostějova: v Prostějově OMV, Shell... Nouzově Eurooil u odbočky na Ohrozim, stejně nouzově jako VENA trade Protivanov.
Včera jsem po konzultaci s provozovatelem ubytování
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Včera jsi po konsultaci s provozovatelem co? Hoříme zvědavostí? Nenapínej nás ... ahááá, teď mi to došlo ... to řekne jenom těm, co najdou cestu a přijedou a cestou je nesmete povodeň nebo tlaková vlna z výbuchu přilehlého rodinného domku ... drsný kraj ta Drahanská vrchovina ... U nás v Beskydách enem trávime ryby v Bečvě
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...odhaduji, že pokračování je v editovaném úvodním příspěvku...
...kam nevidím, tam neletím...
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Je to tu samý Pražák. Že by sem byla svolaná nějaká demonstrace
- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Ps:
CRF 250 - super že jsem ji mohl prubnout neb se mě líbí.
elektro bike - nechápal jsem... vyhodila mě ze sedla a bylo to těsně...
a příště plavky sebou...
Život je cesta, čím dál tím líp.
-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Taky jsem i s dětma dorazil bez problému, krom dvou běženkyň na stezce u potoka, kde se chovaly, jako by jim ta cesta patřila. Přitom to patří Povodí Moravy nebo rodině Mensdorff-Pouilly . Radimatorovi ještě jednou dík za odvoz ženské a proviantu, ušetřil mi cestu autem na suchý a zpátky.
-
- Obec: Valašské Meziříčí
- Motorka: XJ600N/FJR 1300
Taky jsme doma. Počasí bez jediného kápnutí, super projížďka a bezva parta. Co víc si přát
Díky za sraz!!!
Díky za sraz!!!
- javim
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Jedním slovem paráda... Není co víc dodat... Už se těšíme na příště...
-
- Kraj: Praha
- Obec: Chodov
- Motorka: XJ900S
Žralok +1 dojeli jsme v pohodě děkujeme všem bylo to super
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
My také v pohodě doma. Cestou jen pár kapek, ani jsem nezapínal stěrače . Jen se nám nepodařilo podpořit kulturu, bo v muzeum kočárů mají jinou otevírací dobu než na netu . Sraz fajn, tak na jaře v Praze