Dnes jsem se rozhodl, že bych zvýšil kubatůru( jsem velký kluk...58let

). Začínal jsem po 23letech jezdit a xj je super, jen mne to vzalo tak, že asi budu trochu více cestovat, pokud mi to penzion dovolí( taky mi zde navrhovali, udělat sraz xj u mne v penzionu ve Varech

) a chtěl bych pořídit buď yamaha xjr1300, nebo Suzuki Bandit 1200...to mne s mými 115kg uveze v poho. Takže k mé xj. Kupoval jsem ji na náhodný tip známého z Německa od pána, co se o ní staral asi dobře, protože na stk čučeli, že to je rok 93. Měla najeto 40tis....teď má něco málo přes 43. Dal jsem za ni 32tis.Kč...jede parádně, jen ...a to jsem tu dával do diskuze...na podtočenou šestku kňourá převodovka,ale prý to nic není, tak lítám a neřeším(v oleji žádné špony a řadí výborně)....motorka je v pohodě. Dělal jsem ji s kamarádem, co má servis na mašiny a uděl olej v předních tlumičích, včetně přetěsnění, dal nové gumy("mišeliny"),seřídil karburátory, řetězovka je ok, já opravoval ventil na nádrži, dal padací rám a držák na kufr( s kufrem

), teď nový štít( starý je ok) se kterým je jízda příjemnější a mašina hezčí, olej a filtry jsou samozřejmostí a ještě se měnily destičky vzadu a předek prý je gůt, ale destičky mám v šuplíku(dám k motorce). Kdyby byl někdo rychlej, prodal bych ji za 35tis....je tam toho na ni dost. Fotky dávám z loňska bez padáku a štítu....až bude počasi, cvaknu ji v současné podobě(fotky jsou z loňska-dnes je hezčí

....i ta garáž s půjčovnou koloběžek a kol

)...nemám s tím problém. A prosím, nepište mi sem, že to je drahé, či co. Vím, kolik jsem za doplňky dal, neskrývám, kolik jsem dal za mašinu a nemíním špekulovat, či smlouvat...nejsem vyčůraný handlíř, jsem normální, pokročilý staronový začátečník. Tak