oblečení moc XL
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Re: oblečení moc XL
Karle je tu ještě jedna možnost
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Ahoj, osobně ji neznám, ale již o ní mluvilo několik kámošů, že si tam nechali opravit kombinézu, ZIP, ...Václav-mahomaho píše: ↑ned 12. úno 2023 0:52:01V v Praze je krejčovství které profesionálně upravuje motorkářské oblečení. Moje zkušenost je dobrá. Ceny byly přijatelné – tedy asoň před pěti lety. http://www.krejcovstvi.info/Kodl píše: ↑úte 07. úno 2023 17:45:16 S kalhotama jsem v pasti, bundu asi na na moto-ufo dokážou, ale kdyby jste měli někdo tip na někoho, kdo dokáže přešít zbytečně dlouhý kalhoty na kratší, bylo by to nakonec možná nejlevnější řešení.
to Koudy: "ještě se s váhou dá něco udělat" jasně že jo, mám plnej mrazák uzenýho bůčku a jinejch masovostí, zeleniny je tam minimum. Zatím mi chutná, až přestane, tak mám před sebou půl roku života z tukovejch zásob
Pořád ještě zapnu tu původní bundu, ale už jenom bez teplé vložky a jenom s tenkou mikinou pod tím - Ale i tak, včara jsem se byl kousek projet, vrátil jsem se od bláta a propocenej durch - na slunku to povrchu potálo a klouzalo to hůř než místa s ledem... Nejhorší je, že jsem nemohl ani umýt motorku, protože by před barákem vzniklo kluziště...
Chtěl jsem tam zajet na vyčištění a nakonec zase všechno sám si
Jura
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Ahoj, by jsem se tam podívat, boty si zkoušel kámoš a spodní přezka na jedné botě už byla oběhaná a sama se otvírala, tak si na to dej pozor. Takové alé zobáčky co tam měly zapadnout už byly odřené a zdeformované a viditelně nižší.Kodl píše: ↑pon 06. úno 2023 23:53:29 Asi už někteří podobných postav řešili to co já. Nějak se mi po vánocích srazila bunda a kalhoty naopak už pamatují lepší roky, a začínají se rozpadat.
Už jsem zjistil, že podle ČSN jsem 6XL nebo 7XL, ale kalhoty potom mají chrániče kolen proklatě nízko... - To jsem minule řešil nejlevnějším zakázkovým šitím u psí držky, ale už nejsou v Brně, a někam do Tovačova se mi moc nechce, navíc cenovka... Bunda se dá najít, v Bikerscrown jsem našel tohle:
bikerscrown akorát hadrovej Nazran pouze 6XL, 8XL, a to je mimo rozssah, z 6XL brzo vyrostu a 8XL na mě fakt plandá, navíc mi chybí kus ruky na každé straně... XRC Winkle rozměrově dobrý, ale ta siničářská žluť mě odradila od koupě... Takže kde přijít k hadrové bundě 7Xl v nějakých "normálních barvách"? Existuje nějaká alternativa k psí držce, třeba nějaká konfekce se zkrácenou délkou ale šířkou 7XL, nebo nějaký zakázkový motohadry za lepší ceny?
P.S: Když už jsem byl v bikerscrown, odnesl jsem si aspoň slevněný boty: ještě je mají v hnědé. Nekup to, za cenu kanad vzor 90 a už jsem je dnes ukrutně zablátil...
Jura
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Ty mám dobrý, naopak zatím drží po zaklapnutí tak, že mám problém to rozepnout. Možná už je to poslední dvakrát přebranej zbytek.