Video, audio na dlouhé zimní večery
- Mexican
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
Re: Video, audio na dlouhé zimní večery
to nie je moj salok kavy taketo "cestovanie". Ono vlastne ani na tu kavu nedojde. drtit to do tmy a vyrazat o desiatej dopolko - premrhane krasne ranne 3-4 hodky s malo ludmi a malou premavkou
-
- Kraj: Trenčiansky
- Obec: Nová Dubnica
- Motorka: XJ600S S.T.
- Rok výroby: 1995
V jednom svojom videu povedal vetu zmyslu:
Ak nevieš aký je deň a koľko je hodín, vieš, že si užívaš život.
Niečo v tom bude. Jazdia prirýchlo, ale vo veľa veciach ohľadom motorkovania s tým chalaniskom súhlasím.
Ak nevieš aký je deň a koľko je hodín, vieš, že si užívaš život.
Niečo v tom bude. Jazdia prirýchlo, ale vo veľa veciach ohľadom motorkovania s tým chalaniskom súhlasím.
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Tak oni tu kavu davaji prave v to rano. Je to hodne volny. A je to super. Chtel bych mit tolik casu, abych si takovej styl mohl dovolit. Tim, ze casu tolik neni, planuju tak, abych o neco neprisel.
To tmy to drti, pac jedou v zari. Tma uz kolem sedme. Ja jezdim i do 21-22. Ale nevypada to tak blbe, protoze je jeste svetlo
To tmy to drti, pac jedou v zari. Tma uz kolem sedme. Ja jezdim i do 21-22. Ale nevypada to tak blbe, protoze je jeste svetlo
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
casu mas tolko kolko si ho urobis a preto idem stavat tu obytnu dodavku. Asi ma ten uponahlany zivot uz omrzel. no a zena sa nebrani
-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Když jedu se ženskou, tak ve chvíli, kdy ujedu 300km a začíná mě to bavit, tak si ženská stěžuje, že její provrtaný kolena už to nedávají...
Na druhou stranu, když vydrží dalších 300km, tak už jsme jistě v jiné zemi, do které nás poslední dva roky nikdo nechtěl pustit.
Ostatně jak je to s tím stanným právem teď ? Babička říkala, že ani za Haydricha to taková pakárna jako teď nebyla...
Na druhou stranu, když vydrží dalších 300km, tak už jsme jistě v jiné zemi, do které nás poslední dva roky nikdo nechtěl pustit.
Ostatně jak je to s tím stanným právem teď ? Babička říkala, že ani za Haydricha to taková pakárna jako teď nebyla...
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Tie percenta mozno sedia na tych co v garazi drzia JAWU na kochanie a potom sa rozhodnu ju raz vyvetrat a ejhle kurna netrebalo na nu srat, ale sa jej povenovat...
Pokial je napr. pre niekoho opravou aj to ze utrasie skrutky v krytke vyfuku tak aj ja som po 1200km v Polsku opravoval a aj minuly rok som ju opat stratil...
Ale tie reci o JAWE som ochotny akceptovat od JAWAKA co na JAWE ozaj cosi nalietal a nie co to pocul od jedneho co sa stretol s jednym co vraj raz ozraty v krcme pocul co vraveli pri vedlajsom stole ...
Dajte JAWE pokoj ta si nieco nalietala a to ze je na opravu potrebna 10tka vidlicak a jeden skrutkovac... hovori samo za seba.... hej a este lepiaca paska.
Ale nech nam to jazdi a tesim sa na stretko.
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Jawu jsem měl. Dával jsem jí hodně péče. A jawu mám rád. Ale je pravda, že šťourání vyžadovala. Sice blbosti, ale jo. To se na XJ a dalších motorkách neděje.
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Benešov
- Motorka: Yamaha
- Rok výroby: 2019
Pepa Sršeň : Životní příběh motolegendy, stuntridera, rekordmana a motoučitele
https://www.youtube.com/watch?v=T8KD9FLegTU
https://www.youtube.com/watch?v=T8KD9FLegTU