No jo ... když my měli vázanou sobotu. Tím že padla akce, tak jsem se rozhodl navštívit matku a popřát jí osobně k narozeninám. A jelikož Jura chtěl jet také (původně na Velehrad, ale ani Chomutova se nezalekl ... chce jet do Alp, tak by ani neměl), tak se přidal.
A jelikož to byla tajná akce spojená s překvapením, ale zase jsem nechtěl riskovat, že tam v pátek večer dojedeme a ona bude v Egyptě, tak jsme se přesunuli do blízkosti cíle na kladensko k sestřenici, kde jsme zakempili do soboty s tím, že když v sobotu narazíme na zamčené dveře, bude skoro celý den to operativně přehodnotit.
V sobotu proběhla úspěšně primární akce a v neděli dopoledne jsme se vraceli domu. A jelikož byl celý den, tak jsme vyjeli do hor nad Chomutovem mrknout na naší bývalou chatu. Potom po horách dolů k Litvínovu, mrknout se na polní plamen chemičky (pálili zrovna přebytky), potom pod horami přes Hrob, Dubí Krupku do Děčína, kde jsme přebrodili Labe po mostě a hurá přes Českou Kamenici do Nového Boru a za ségrou na chalupu kousek od Jablonného (baziliku minor jsme minuli, měli jsme podobnou alternativu na později). Po krátké zastávce dál směrem na Chrastavu, za kterou jsme si chtěli prohlednout baziliška Mimo (slyšel jsem, že je to zážitek), ale kastelán se v sobotu tak moc kulturně unavil, že v neděli tuto památku ani neotevřel a turistické výpravy narazili jen na zavřenou bránu. Dále jsme tedy pokračovali na Frýdlant, Raspenavu a přes hory kolem Souše (která mi přišla dost mokrá) do Desné, Vrchlabí a přes Hostinné až do Vítězné zastávky do minimuzea s krásným exponátem oturbené yamahy. Tam bylo otevřeno a návštěvu jsme si patřičně užili. Další plán cesty přes Náchod a Klodzko jsme kvůli pokročilému času již radši odpískali a namířili si to po dálnici na Moravu. Poslední zážitek byla oficiální objížďka asi 10-i minutové uzavírky před Moravskou Třebovou přes Lanškroun, která tento úsek nahradila hodinovou projížďkou (a já si říkal, proč mi waze vnucuje, že přes Klodzko to bude rychlejší
Abych to shrnul, tak ano, část programu jsme měli velice obdobný s druhou skupinou, ale přesto se to propojit nepovedlo. Nicméně i tak jsem si akci užil. Jura prý ne ... no nevím proč, vždyť to bylo přepestré ... chci ho vidět v těch Alpách
Minisraz Velehrad 7/2024
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Re: Minisraz Velehrad 7/2024
My jsme od soboty taky kousek od Lucan nad Nisou. A od kastelana Mima s zenou jsme se pred chvilkou vratili
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
No do pondělí jsme čekat před branou nechtěli.
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...mně v pátek napsal že od čtvrtka paří na Benátské, a že jsem už druhý kdo se k němu dobývá
...tak si holt ta kamna nechám ukázat na fotce
edit 31.7. ...já to psal jen informativně, že to tentokrát nevyšlo, jelikož jsme se na jarním srazu s Michalem bavili, že se máme příležitostně zastavit. Jinak máme jen nejlepší zkušenost, onehdá jsme se pozvali na kafe - a byl z toho fajn večer, nocleh i snídaně, ještě Mimovům dlužíme oplátku...
V sobotu po 21 hodině jsme v liberecké hospodě přemýšleli jak se asi na festivalu máte, v těch provazech vody z nebe, snad jste si to i tak užili. Takže prosím nebrat moji poznámku ve zlém a těším se na příště...
...a kdyby se náhodou kdokoliv toulal v okolí Kamýku nad Vltavou, klidně ať se staví na kafe...
...tak si holt ta kamna nechám ukázat na fotce
edit 31.7. ...já to psal jen informativně, že to tentokrát nevyšlo, jelikož jsme se na jarním srazu s Michalem bavili, že se máme příležitostně zastavit. Jinak máme jen nejlepší zkušenost, onehdá jsme se pozvali na kafe - a byl z toho fajn večer, nocleh i snídaně, ještě Mimovům dlužíme oplátku...
V sobotu po 21 hodině jsme v liberecké hospodě přemýšleli jak se asi na festivalu máte, v těch provazech vody z nebe, snad jste si to i tak užili. Takže prosím nebrat moji poznámku ve zlém a těším se na příště...
...a kdyby se náhodou kdokoliv toulal v okolí Kamýku nad Vltavou, klidně ať se staví na kafe...
Naposledy upravil(a) xy dne stř 31. črc 2024 14:56:19, celkem upraveno 1 x.
...kam nevidím, tam neletím...
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli dovolíte vážení přátelé, rád bych se též vyjádřil k dané situaci.
Poprvé v životě jsem dostal lístky na Benátskou, kde vystupovala mimo jiné i Zuzka Quatro. Všechny přihlášený ke mě na minisraz II (za zrušený Otisuv minisraz I) jsem postupně informoval o vzniklé situaci písemně i ústně, jelikož zájem z Vaší strany byl dech beroucí. To že to někteří nepochopili mě vážně mrzí (viz. Jávím). Přesto že jsem vážně nepil žádný alkohol tak neděle nebyla tím krásným růžovým odpočinkovým dnem. Bylo mi tak zle, že jsem se z toho vzpamatovával ještě v pondělí. ( Benátská noc trvala od čtvrtka do sobotní respektive nedelní 1hodiny ranní)
Tímto se všem dotyčným omlouvám a slibuji náhradní termín v příštím roce.
Děkuji Vám za pochopení a uvidíme se na srazu.
Poprvé v životě jsem dostal lístky na Benátskou, kde vystupovala mimo jiné i Zuzka Quatro. Všechny přihlášený ke mě na minisraz II (za zrušený Otisuv minisraz I) jsem postupně informoval o vzniklé situaci písemně i ústně, jelikož zájem z Vaší strany byl dech beroucí. To že to někteří nepochopili mě vážně mrzí (viz. Jávím). Přesto že jsem vážně nepil žádný alkohol tak neděle nebyla tím krásným růžovým odpočinkovým dnem. Bylo mi tak zle, že jsem se z toho vzpamatovával ještě v pondělí. ( Benátská noc trvala od čtvrtka do sobotní respektive nedelní 1hodiny ranní)
Tímto se všem dotyčným omlouvám a slibuji náhradní termín v příštím roce.
Děkuji Vám za pochopení a uvidíme se na srazu.
- javim
Tak to mě mrzí, že se mi nepovedlo správně rozšifrovat to písemné vyjádření:
Ale jak jsem psal, i takto letmý kontakt s tímto magickým místem nás naplnil energií a na fajfku to stačilo bohatěJá jsem v sobotu na benátský dostali jsme lístky. V neděli budem doma
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale to jsem nevěděl jak dopadnu.
Jendo, příště to vyjde. neboj i přespat tu budete moci
Jendo, příště to vyjde. neboj i přespat tu budete moci
- javim
Asi vím jak jsi dopadl... Hanka takhle dopadla po jednom heavymetalovém koncertu v Praze... Léčila se 2 dny... A taky v tom nebyl alkohol
Já to nevzdávám, neboj.
Já to nevzdávám, neboj.