Díky za moc pěkný víkend
Houpačka vydržela, závistivci co se báli zhoupnout prudí, Třinec nevím, přiznávám...
To je dobře, když jsem ti to ráno kontroloval, už jsi tam měl 2,8 ... až pak jsem si všiml, že už jsi odjel a přeměřil jsem bandasku
Ale no tak ... no tak jo ... děkuji, děkuji, děkuji ... mimochodem, to jsem z tama nevytahal zdaleka vše ... třeba lopata nebyla vůbec potřeba.mimo píše: ned 12. zář 2021 15:52:57 Jávím je za mě jasný vítěz srazu v balení věcí. Tolik věcí do topu by nenaskládal ani Copirfíld![]()
Já myslím, že to bude cajk, když tam dá opravdu desítky (a ne ty, co se utahují desítkou klíčemmirekm píše: ned 12. zář 2021 19:46:25 P.S. Vašku, radši vyměň ty čepy na houpačce, asi budou po těch dvou "přerostlých" nastřižený.
Motodoupě super ... a cesta potom taky ... náklad do ValMezu doručen v pořádku.
Neřekl bych, tyto akce nejsou o nastavených laťkách či jejich překonáváníjavim píše: pon 13. zář 2021 6:43:34
Děkuji za vydařený sraz, Rasoni na Sokolovsku to bude mít těžké, laťka je vysoko ...
Jeeee, vy jste navštívili Barešův ranč a my zase ten Burešůvkozoroh1 píše: ned 12. zář 2021 20:35:07 Tady pár fotek:
https://capris.rajce.idnes.cz/32_XJ_sraz_Slapy_2021
![]()
Tak to je pešek...Kodl píše: ned 12. zář 2021 14:22:31 My jsme taky doma, zastavili jsme se 500m od domu v hospodě na jídlo, a blb mě nacouval do zaparkované motorky. Přední blatník uletěl jak řepa a je zkřivenej celej předek, sotva jsem těch 500m dojel k domu... Ale jinak všecko v pohodě, přežili jsme to. Akorát asi nesmím nechat ani auto ani motorku ani chvilku na parkovišti, pořád mi to tam někdo ničí...
Jo... A některé doplňky byly inspirativní... Ještě budete vzpomínat na můj blatníčekKoudy01 píše: pon 13. zář 2021 8:46:01 Všimnuli jste si v Motodoupěti V-Stroma, co na něm jel pajitu66 na Magadan? Solidní vrak.