Nechce někdo moje XJčko? - prodáno
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Re: Nechce někdo moje XJčko?
Nepojezdil. Ladim zitra mi prijde pruzina zadniho tlumice. Musim tam dat Cobrru na mazani retezu, mechanizmus na zvysovani plexi a takovy vychytavky. Jinak nebudu spokojen a nemuzu vyjet
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Benešov
- Motorka: Yamaha
- Rok výroby: 2019
Re: Nechce někdo moje XJčko? - prodáno
Tak co už jsou nějaký dojmy a pojmy z nové motorky?
- Koudy01
Zatím ne. Zítra bych ji chtěl poprvé kousek projet. Pokud bude trochu sucho.
- Koudy01
Hlásím prvních 100km. A je to pecka.
Krásně se to ovládá. Do zatáček to jde samo. Jako bych na tom už něco najezdil. Strašně jsem se musel hlídat, abych moc neprasil. Přece jen jsou ještě silnice špinavý a studený.
Motor je super. Jede fakt dobře. Výkon naprosto dostačující, vyhlazenej chod, supr reakce na plyn a moc pěkně točivej. Furt se mi chtělo akcelerovat. To je podobně návykový jak u Guzzi - tam to má sice větší prdy, ale zas to netrvá tak dlouho (nejde to tolik točit)
Brzdy taky dobrý. Trošku nezvyk, jak mi ABS zadku při brzdění klepe do nohy (nikdy jsem motorku s ABS neměl). Ale to se naučím snad dávkovat tak, aby ještě nezabralo.
Posez fajn. Je mi to dost pohodlný.
Supr to svítí, což při cestách do práce ocením.
Prostě celý pecka.
Jediná vada na kráse je, jak si mě Jirko varoval do telefonu, hluk s origo plexi. V tomhle ohledu jsem si oproti XJ a MG nepolepšil. To je asi tak srovnatelný. Možná i horší. Nevím. To musím porovnat bezprostředně po sobě. Jsem ale zvyklý jezdit se špuntama, tak to asi řešit nebudu (aspoň zatím). Velký plexi sice k tomu mám, ale je až moc velký. Koukám přes něj a to nechci. Leda bych ho zkusil zaříznout Ale to až časem.
Takže spokojenost zatím veliká.
Krásně se to ovládá. Do zatáček to jde samo. Jako bych na tom už něco najezdil. Strašně jsem se musel hlídat, abych moc neprasil. Přece jen jsou ještě silnice špinavý a studený.
Motor je super. Jede fakt dobře. Výkon naprosto dostačující, vyhlazenej chod, supr reakce na plyn a moc pěkně točivej. Furt se mi chtělo akcelerovat. To je podobně návykový jak u Guzzi - tam to má sice větší prdy, ale zas to netrvá tak dlouho (nejde to tolik točit)
Brzdy taky dobrý. Trošku nezvyk, jak mi ABS zadku při brzdění klepe do nohy (nikdy jsem motorku s ABS neměl). Ale to se naučím snad dávkovat tak, aby ještě nezabralo.
Posez fajn. Je mi to dost pohodlný.
Supr to svítí, což při cestách do práce ocením.
Prostě celý pecka.
Jediná vada na kráse je, jak si mě Jirko varoval do telefonu, hluk s origo plexi. V tomhle ohledu jsem si oproti XJ a MG nepolepšil. To je asi tak srovnatelný. Možná i horší. Nevím. To musím porovnat bezprostředně po sobě. Jsem ale zvyklý jezdit se špuntama, tak to asi řešit nebudu (aspoň zatím). Velký plexi sice k tomu mám, ale je až moc velký. Koukám přes něj a to nechci. Leda bych ho zkusil zaříznout Ale to až časem.
Takže spokojenost zatím veliká.
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Benešov
- Motorka: Yamaha
- Rok výroby: 2019
To je dobře, že jsi spokojený (smajlík palec hore)
S výbavou na cestování půjdeš do kufrů nebo brašen?
S výbavou na cestování půjdeš do kufrů nebo brašen?
- Koudy01
To ještě nevím. Líbí se mi ty brašny, co má Jindra z jednoustopou. Hlavně skrz ty nenápadný nosiče. Ale to bych musel nejspíš vyměnit i nosič topcase. Zatím to taky řešit nebudu. Až třeba na příští sezónu. Tuhle odjezdím s topcasem a válcem. Pokud teda vůbec někam dál, kde bych se potřeboval tolik nabalit, s Tenerkou pojedu. Moc se mi od mimča zatím nechce. Ale brácha povídal, že by chtěl taky něco sotolinovýho koupit a prubnout aspoň Bosnu. Tak uvidíme.
Určitě dám na pár dní poježděníčko v Alpách. To nesmí chybět. Ale asi na MG. Ta je tam totiž jako doma - teda ona tam i je doma.
Určitě dám na pár dní poježděníčko v Alpách. To nesmí chybět. Ale asi na MG. Ta je tam totiž jako doma - teda ona tam i je doma.
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
uz by to tu chcelo zalozit individualne vlakno pre kazdeho moto. mame to tak na hyundaiclube
toz mladochu - nech to jazdi. Ja som na Xj nesedel teraz snad najdhsi cas ever, naposledy 1.1.2022. Posledne dni to u nas totiz vyzera tak, ze by som musel ist v niektorych miestach v protinaklone 45 stupnov aby ma nesfuklo do skarpy
toz mladochu - nech to jazdi. Ja som na Xj nesedel teraz snad najdhsi cas ever, naposledy 1.1.2022. Posledne dni to u nas totiz vyzera tak, ze by som musel ist v niektorych miestach v protinaklone 45 stupnov aby ma nesfuklo do skarpy
- Koudy01
Sekce pro "papuče" tu nekde je. A je tu i pokec vlakno - tak se premistime tam.
Vcera moc nefoukalo. A dneska by to mohlo byt taky cajk. Pokud okolnosti doma dovoli, mozna vyjedu i dnes.
Vcera moc nefoukalo. A dneska by to mohlo byt taky cajk. Pokud okolnosti doma dovoli, mozna vyjedu i dnes.
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Taky už bych chtěl letos vyjet dále než ty dva metry z podbalkóna na dvorek
Dneska by to mohlo vyjít...
Dneska by to mohlo vyjít...
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
V Kralupech je u pana Čermáka na prodej. Přihlášené. Za 30 by to prý nechal. Než to půjde na net.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.