Nechce někdo moje XJčko? - prodáno
- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Re: Nechce někdo moje XJčko? - prodáno
Není to to samé co máš ty? Vypadá dobře. Nebo jsem vedle? 30tis za takové pěkný young mě příjde zajímavé i když ty xjčka jsou fakt takhle levné - teda co jsem to dřív sledoval. A pořád si myslím že má potencial se i trochu zhodnotit. Nicméně jestli bych se teď chtěl zbláznit tak do Svartpilen 701... nebo i 400. Na tom ujíždím celou zimu.
Život je cesta, čím dál tím líp.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Jo je to ta samá. Trochu zanedbaný motor. Trocha péče a yongtimer jak víno. Svody, výfuky, plasty super. To je prostě nejhezčí Yamaha jakou kdy vyrobili. Na nedělní vyjížďky mimo déžť super cafe racer. Byl jsem tam pro něco jiného, tak jsem jí okukoval. Koupil do ní novou baterku. Teď už nevím jestli to nemělo i nové gumy. Možná jo, ale to bych kecal. Možná by se nechal ještě o 1-2 tisíce ukecat.
Svartpilen teda hmm, kafáč jako hrom. Ale duši bude mít až za 40 let. Mě na stará kolena učarovaly osmdesátky. Člověk to řídí. Už na Stromku si připadám jako že on někam jede a veze mě.
Svartpilen teda hmm, kafáč jako hrom. Ale duši bude mít až za 40 let. Mě na stará kolena učarovaly osmdesátky. Člověk to řídí. Už na Stromku si připadám jako že on někam jede a veze mě.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.