Jak jsi to dokázal? Mě ty čínský shity dycky do dvou let odejdou, tj problém zastaralýho HW za mě vyřešili v číně nízkou kvalitou výroby a SW kurvítkama. Ten současnej má SW problém se zapínacím tlačítkem. Ne špatná tlačítko mechanicky, ale SW nereaguje na povel od sepnutýho kontaktu, když se mu nechce. Tak to zatím obcházím aplikací na odemčení mobilu gestem. Už jsem ten krám chtěl několikrát rozmlátit, a zatím mám rozbitou hranu stolu
Jenom poslední 4ks, co si pamatuju: 1.) shořela baterka, naštěstí ne barák 2.) odešlo podsvícení displeje, jinak funkční 3.) SW problém s mikrofonem. Destičku s mikrofonem jsem vyměnil, mikrofon netelefonuje, ani po system default resetu, ale třeba záznam zvuku funguje dobře. 4.) Sw problém se zapínacím tlačítkem. Momentálně v řešení. Uvažuju o telefonu s linuxem. Ale to už budou sledovací auta tajnejch služeb kolem baráku furt
Dokud jsem používal tlačítkovej Samsung B2710
tak mi na deset let stačily tři, pořád stejný. Mail mi na tom fungoval, web trochu s omezením, navigace jak silniční tak turistická taky, akorát neměl wifi a na ten malej displej už nevidím...