Tak prodejce to tvrdí, takže tomu věřím.
A jelikož už jsem ho několikrát zkoušel ... zatím nepochybuji ... a minimálně po dobu záruky asi ani nebudu
Jinak ta lavička nebyla volná, položili jsme si na ní tankvak s kavárnou a helmy
Stolek na cesty
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Re: Stolek na cesty
Otázka je do jaké váhy a rozměrů je specifikace = člověk.
Nemyslím to zle, jenom trošku škodolibě. Na vlastní prdel jsem tohle křesílko ještě nezkoušel. Až se potkáme, zkusím.
Nemyslím to zle, jenom trošku škodolibě. Na vlastní prdel jsem tohle křesílko ještě nezkoušel. Až se potkáme, zkusím.
- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Re: Stolek na cesty
Já jsem ho koupil přes web ve 4camping, vyzkoušel a vrátil. Sestavení byl pro mě vopruz, trvalo to docela dlouho a vím že bych si to docela rozmýšlel ho vytahovat, ale těch výrobců je hodně, jiné funguje možná líp. Nicméně proti gustu. Stoleček mám alu a taky jsem zjistil že jen zabírá místo. Jezdil jsem s ním a nikdy ho nepoužil. Umím si ho představit při cestě na východ a spaní na divoko, kdy budu mít hodně času a zakempuji aspoň 2hodiny před západem slunce. Ale - na východě je ubytování často za hubičku a prostě nemá smysl jít do stanu, nebo prostě využiju světla, valím a zakempuji skoro za tmy. To pak už moc nemá cenu něco vytahovat. Nicméně jsem rád že ho mám. Některé věci mě 4 roky leží ve skříni než na ně dojde.
Život je cesta, čím dál tím líp.