Přední stavitelne tlumiče
-
- Kraj: Vysočina
- Obec: Pelhřimov
- Motorka: Xj 900 Diversion
- Rok výroby: 1998
Přední stavitelne tlumiče
Zdravím všechny ve spolek. Vzhledem k počasí se možná ptám brzo, ale neda mi to. Chtěl bych na jaře udělat servis přední části motorky. To znamená výměnu oleje předních tlumičů a kontrola a promazaní ložiska řízení. Na podzim jsme vyndali zadní kyvku a tam byly ložiska v pořádku. A ted hlavní dotaz. Je rozdíl v rozebrání předního tlumiče pokud má možnost nastavení oproti těm co nemají. Na co si dát pozor. Našel jsem krásný vydea na YouTube od chlapíka Road rodent. Ten tam má ale bez štelovaní. A další můj dotaz směřuje na olej do vidlí. Jakou viskozitu mate třeba odzkoušenou nebo vyrobce. Díky za jakýkoliv typ. Jirka Dosky.
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Re: Přední stavitelne tlumiče
Ahoj, XJ900 nemá žádný cartridge nebo tak něco, takže v tom rozdíl není. Je to jen zátka se stavitelnou podložkou, která tlačí na pružinu (viz foto). Vyšroubuješ to úplně stejně jako zátku bez štelování. Olej dej 10W. Výrobce je docela jedno (Motul, Repsol, Ipone,...)
- Koudy01
Málem sem zapomněl
Pokud by si chtěl, můžu ti poslat klíč na matku krku řízení, aby sis to mohl dotáhnout pěkně na moment nebo bez klepání šroubovákem.
Odkaz na vlákno s klíčema
Pokud by si chtěl, můžu ti poslat klíč na matku krku řízení, aby sis to mohl dotáhnout pěkně na moment nebo bez klepání šroubovákem.
Odkaz na vlákno s klíčema
-
- Kraj: Vysočina
- Obec: Pelhřimov
- Motorka: Xj 900 Diversion
Super. Díky moc za odpověď. Klíč na krk řízení bych si určitě vzal. Pošleš mi prosím tě číslo účtu na email jirik.doskocil@seznam.cz. Ja bych to zaplatil a poslal ti adresu. Dík.
-
- Kraj: Zlínský
- Obec: Branky
- Motorka: Yamaha XJ Diversion 900
ahoj , můžeš mi poslat to foto. díkyKoudy01 píše: ↑čtv 31. led 2019 11:54:07 Ahoj, XJ900 nemá žádný cartridge nebo tak něco, takže v tom rozdíl není. Je to jen zátka se stavitelnou podložkou, která tlačí na pružinu (viz foto). Vyšroubuješ to úplně stejně jako zátku bez štelování. Olej dej 10W. Výrobce je docela jedno (Motul, Repsol, Ipone,...)
juran.m@email.cz
- Koudy01
Ahoj, uz nevim, co tam bylo. Ale asi neco takovyho:
-
- Kraj: Trenčiansky
- Obec: Nová Dubnica
- Motorka: XJ600S S.T.
- Rok výroby: 1995
Tieto zátky som aj ja kupoval z ebay na XJ600. Našróboval, netieklo to, nastavil tvrdosť a pohoda.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Mám dotaz. Opravdu je ten "centimetr" na XJ na " půl metrových pružinách znát? Na Stromu mi to totiž přijde úplně bez efektu.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
Ho hooj za mna to citit az az. Som bol v Prahe u Drna a pri tych jeho manevroch som to musel pritvrdit o jeden z piatich stupnov a pohoda, len cestou domov som si takmer odkusil jazyk na tych nasich cestickach milych ceskych a slovenskych. Cize po navrate su opat spat nastavene na mako, som predsa pohodovy turista na mensom autobuse.
DuroM
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim