Dobrý den, měl zájem o koupi klíče na krk, je to ještě aktuální? Je to už starý příspěvek....dekuji za odpověď.
S pozdravem Tomáš Klubal
Diky virtualnimu pigovi sou klice nachystany. Je to 4mm obyc. plech strikle stribrenkou, aby nebarvil ruce a tolik nekorodoval. Trubky na klic na tlumic sou zbuseny kladivem. Lis nebo tak neco nemam. Oba klice funguji skvele. Cena dle prvotniho nastrelu. Tedy 150,- klic na tlumic, 100,- klic na krk. Do prvniho prispevku sem se snazil sepsat seznam, kdo co, tak prosim o kontrolu. Karlos psal, ze ma zajem, ale nejak nevim, o ktere klic??
K vyzvednuti u mne do soboty vecer. Potom az za tri tydny cca. Kdo to chce poslat postou, necht posle do SZ adresu. Kdo stihne adresu poslat behem dneska a zitrka, stihnu to snad odeslat v patek. Pozdejsi opet az za tri tydny. Poslu to na dobirku v nejake bublinkove obalce. Kdo dojede osobne a nevi kde bydlim, tez napsat do SZ Kdo si nedojede a ani to nechce poslat postou, ale chce to dovizt na nejake sraz, staci napsat sem.
Klíč na tlumič, klíč na krk řízení
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Karviná
- Motorka: Yamaha FJR 1300
- Rok výroby: 2015
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Re: Klíč na tlumič, klíč na krk řízení
Ahoj, ještě tuším asi 3 kousky mám. Napiš mi do soukromé zprávy jméno, tel. číslo, e-mail a adresu pobočky Zásilkovny, kam to mám poslat. Díky.
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Hele ja to pochopil tak, že tyto klíče nabízí, když píše že odešle, nebo k vyzvednutí.
V každém případě má zajímavý způsob vyjadřování.
- Koudy01
Kabl58> Je to zkopirovany muj stary prispevek - misto citace.
- Koudy01
Jen info z inventury - ještě mám 3 kusy klíče na krk - nerezových. A 3 kusy klíče na tlumič - těch původních ocelových stříknutých stříbřenkou.