zdarec borci, je v plane nejaky vianocny scuk? minuly rok som sa nezucastnil (vianoce boli dolce vita v IT ale tento rok by to snad slo. Nejake napady alebo ucastnici? vianocne cukrovi a caj sebou
23. by mi celkem pasovalo, jenom doufám, že ne zas úplně na jihu, do brna bych asi dokázal dojet, ale dalších 50km do místa srazu už by se mi asi nechtělo... Teoreticky bych měl být doma i 30., ale to je zatím otevřený.
Nojo, ale kde? Napadá mě třeba Býčí skála. Je tam kde zaparkovat, jsou tam lavečky a stůl na sezení.
Co ale nevím, kolik tam bude lidí. Zatím se mi nepodařilo vysledovat, jak to tam funguje. Většinou tam není nikdo, ale jsou dny (naprosto náhodně), kdy tam jsou všichni.
23. by pasovalo aj mne (za svetla samozrejme, vecer pojdem do hospody
Byci skala by sla, nebude tam ale hypoteticky svietit slnko. Ale ono vlastne asi svietit nebude ajtak. Takze ja som za
To je spíš nevýhoda. Budu si muset vymyslet nějakej okruh, pokud se sejdeme vážně tam Ale Otis to má zase docela daleko. Tak nevím, co on na to. Ideál by bylo asi blízké okolí Brna. Nějaká Žuráň, Santon nebo tak něco.